Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 27 Aug 2014, 05:13
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Browsers and Internet
TeamViewer 9 - remote desktop / collaboration package
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 2 of 2 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2
Author Message
u81

Joined: 11 Apr 2014
Posts: 12

PostPosted: Mon 28 Apr 2014, 21:11    Post_subject: Teamviewer9 PET now working- but not autostarting minimised
Sub_title: Autostarting teamviewer9 minimised
 

Just to update my earlier post.

I've tried teamviewer6 PET, teamviewer8 PET, teamviewer9 PET and SFS.

I got all version starting up.

But in version 6 couldn't log into my teamviewer account.

In version8- working but not smoothly.

In version9 - SFS and PET- I have been able to link them to my teamviewer account and access works from android phone to puppy.

The one important thing that I needed to do to get to this stage was to setup a teamviewer daemon startup script .i.e a new file created named teamviewer_start.sh in the startup folder.

The text of the file is hereunder

#!/bin/sh
teamviewer --daemon start

PS- The above tip was copied from another teamviewer thread on this forum.

Then to autostart teamviewer I went to /usr/bin/ and clicked + dragged teamviewer symlink to startup folder and created another symlink.

So teamviewer9 pet is working fine and autostarting.


Now the problem I have is that I just can't get teamviewer to autostart and that too minimised.

All help appreciated.

Many thanks for the tremendous effort by the OP and others who helped.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
u81

Joined: 11 Apr 2014
Posts: 12

PostPosted: Sat 12 Jul 2014, 16:08    Post_subject: I can't see the activity on host screen
Sub_title: I can't see the activity on host screen- seems like I'm logged in as another user
 

I have team viewer sfs running fine, registering to my teamviewer account and I can log in from another machine as well.

However, I don't actually see what is being done on the host computer, as in the windows opening/ closing on the host machine's desktop don't appear on my screen at all.

I can see the desktop screen with all of the icons as on host screen, but I can't see what is being done on the host computer.

Can you guys help...
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 2 of 2 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Browsers and Internet
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0479s ][ Queries: 12 (0.0088s) ][ GZIP on ]