Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 22 Nov 2017, 00:03
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
[SOLVED] FLASH issue in Facebook on Acer Aspire 5070
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
Dennola4


Joined: 10 Jan 2009
Posts: 61
Location: San Diego, CA

PostPosted: Tue 14 Mar 2017, 04:24    Post subject:  [SOLVED] FLASH issue in Facebook on Acer Aspire 5070
Subject description: Flash works otherwise, but not on FB
 

Hey there,

I've got Slacko current running on an Acer Aspire 5750. It is installed on the HDD, and it is a relatively fresh install.

Flash works here: https://student.testmasters.com/portal/online/Test.aspx

...but not on Facebook. Very weird.

EDIT: duh. Flash>Settings>SD only. Problem solved. LOL.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0219s ][ Queries: 14 (0.0032s) ][ GZIP on ]