Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 28 Jun 2017, 17:19
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Trying to get a mce vcr 1100 remote working on tahrpup64
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
Lassar

Joined: 08 Jul 2014
Posts: 136

PostPosted: Sun 19 Mar 2017, 23:30    Post subject:  Trying to get a mce vcr 1100 remote working on tahrpup64  

Been trying to get a mce vcr 1100 remote working on tahrpup64 6.05.

There are are several buttons that are not working.

In windows, and linux mint 17.3 all but 2 buttons are working.

I have been using xev to check on the buttons, and have gotten several buttons with a "no symbol" keycode returned.

How do I fix this problem? Update the kernel, or update the driver sfs file?

Would lirc help?
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0495s ][ Queries: 14 (0.0156s) ][ GZIP on ]