Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 25 Oct 2014, 19:37
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Bzflag not working
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
gary101


Joined: 08 Oct 2006
Posts: 539
Location: Boston, Lincs. UK

PostPosted: Thu 15 Feb 2007, 15:38    Post_subject:  Bzflag not working  

Hi

I downloaded and installed the bzflag.pup but when run all I get is a box with an option of solo or multiplayer. Whichever I select Bzflag doesn't open.

I am running 2.13 and have set up my nvidia card with the correct drivers and tested with the opengl mini benchmark (excellent tool).

Just noticed that the glquake.pup does the same but runing quake from quakelaunch seems to work fine. Also tuxracer and barrage do not run, is this a clue?

I love this game so any advice is very much appreciated. Laughing
Back to top
View user's profile Send_private_message 
gary101


Joined: 08 Oct 2006
Posts: 539
Location: Boston, Lincs. UK

PostPosted: Fri 16 Feb 2007, 15:02    Post_subject:  

ok sorted it out.

Needed http://dotpups.de/dotpups/Games/LibSDL1.2-forDoom.pup
Back to top
View user's profile Send_private_message 
RobertB


Joined: 02 Jan 2006
Posts: 145
Location: Big D

PostPosted: Sat 01 Mar 2008, 11:09    Post_subject:  

I installed the LibSDL dotpup, and the BZFlag dotpet, but I get the following error when I run bzflag from the console (after the "solo/muliplayer" dialog):
Code:
Could not set video mode: Couldn't find matching GLX visual.

(Of course, when I run bzflag from the menu item, I get no indication why it failed)

I'm running 2.17 (Frugal Install). Also, rebooting doesn't help.
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0428s ][ Queries: 12 (0.0072s) ][ GZIP on ]