Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 29 Aug 2015, 22:03
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Bluetooth not working
Moderators: Flash, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
csshin

Joined: 14 Oct 2007
Posts: 35

PostPosted: Sun 05 Jul 2015, 04:04    Post subject:  Bluetooth not working
Subject description: Bluetooth not working
 

I install Fatdog64 701 on my Asus T300 Chi transformer book, which is a tablet with a bluetooth keyboard.

Everything works out of the box smoothly and I can pair the keyboard using the bluetooth applet on the toolbar initially.

However, after shutting down and restart several times, the bluetooth applet disappear. I tried to run it from /usr/bin but it shows that bluetooth is not running. The system service also shows that bluetooth is not running.

Could some body kindly show me how I can get bluetooth service running again please.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0362s ][ Queries: 11 (0.0058s) ][ GZIP on ]