Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 23 Aug 2017, 21:26
All times are UTC - 4
 Forum index » Taking the Puppy out for a walk » Announcements
woof-CE needs you
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 61 of 69 [1030 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 59, 60, 61, 62, 63, ..., 67, 68, 69 Next
Author Message
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 3166
Location: Ontario Canada

PostPosted: Thu 04 May 2017, 10:55    Post subject: Re: woof-CE needs you  

peebee wrote:
Billtoo wrote:
The network wizard is gone

see: Github
Net-wiz is now in rootfs-packages
and needs to be activated by a line in /support/rootfs-packages.conf
i.e. network_wizard="true"
+ net_setup should be disabled in DISTRO_PKGS_SPECS-*
i.e. no|net_setup||exe


Hi peebee,

I did a new build earlier this morning and I chose network wizard on
the screen where you can tick on getflash,pburn, etc., it now shows up
on the internel connection setup but still doesn't work.

Seems that I got it half right, on the other hand, SNS is working fine
with my hardware so I'll stick with that for now Smile

Thanks.
Screenshot.jpg
 Description   
 Filesize   35.89 KB
 Viewed   982 Time(s)

Screenshot.jpg

Back to top
View user's profile Send private message 
Sailor Enceladus

Joined: 22 Feb 2016
Posts: 1206

PostPosted: Sat 06 May 2017, 17:55    Post subject: Re: woof-CE needs you  

Thanks 01micko and Billtoo! I tried a new Slacko 6.9.6.7 build and can play music and videos again in gnome/mplayer. Smile

Billtoo wrote:
Hi peebee,

I did a new build earlier this morning and I chose network wizard on
the screen where you can tick on getflash,pburn, etc., it now shows up
on the internel connection setup but still doesn't work.

Seems that I got it half right, on the other hand, SNS is working fine
with my hardware so I'll stick with that for now Smile

Thanks.

Hi Billtoo, I'm curious at what point does Dougal's Network Wizard stop working for you? For me, it seems that everything in the GUI works, though in the end I wasn't able to connect successfully with it (in my last build, didn't try this one yet). I might try using this tutorial later: https://www.youtube.com/watch?v=mWBo15s8dME which is how I originally got wifi to work in Puppy420.
Back to top
View user's profile Send private message 
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 3166
Location: Ontario Canada

PostPosted: Sat 06 May 2017, 19:55    Post subject: Re: woof-CE needs you  

Sailor Enceladus wrote:

Hi Billtoo, I'm curious at what point does Dougal's Network Wizard stop working for you? For me, it seems that everything in the GUI works, though in the end I wasn't able to connect successfully with it (in my last build, didn't try this one yet). I might try using this tutorial later: https://www.youtube.com/watch?v=mWBo15s8dME which is how I originally got wifi to work in Puppy420.


Hi Sailor,

As far as I can remember it doesn't see any eth0 or wlan0, nothing.
Frizbee works,SNS works too.

The past few days there is a bigger problem, at the ./3builddistro step it stops with an error when testing chroot so no iso or devx gets built.

.
Back to top
View user's profile Send private message 
sszindian


Joined: 24 Apr 2010
Posts: 725
Location: Pennsylvania U.S.

PostPosted: Sun 07 May 2017, 19:57    Post subject: Slacko 6..9.6.7  

I see a few are already testing Slacko 6.9.6.7... where is the download site please?

'thank you'

>>>---Indian------>

_________________
Cloud Computing For Every Puppy (a .pet)
http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=69192
Back to top
View user's profile Send private message 
Sailor Enceladus

Joined: 22 Feb 2016
Posts: 1206

PostPosted: Mon 08 May 2017, 19:36    Post subject: Re: Slacko 6..9.6.7  

sszindian wrote:
I see a few are already testing Slacko 6.9.6.7... where is the download site please?

'thank you'

>>>---Indian------>

Here's a 64-bit cross-build test. I can't test it myself because my CPU is 32-bit lol. Good luck Smileb

Last edited by Sailor Enceladus on Sun 04 Jun 2017, 20:42; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message 
sszindian


Joined: 24 Apr 2010
Posts: 725
Location: Pennsylvania U.S.

PostPosted: Mon 08 May 2017, 22:17    Post subject: Slacko 6.9.6.7  

Sailor Enceladus wrote:
Here's a 64-bit cross-build test.
--------------------------------------------------------------
Thanks Sailor... is this your own build, someone else's or 01micko's Slacko 6.9.6.7?

>>>---Indian------>

_________________
Cloud Computing For Every Puppy (a .pet)
http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=69192
Back to top
View user's profile Send private message 
Sailor Enceladus

Joined: 22 Feb 2016
Posts: 1206

PostPosted: Tue 09 May 2017, 11:55    Post subject:  

sszindian wrote:
Sailor Enceladus wrote:
Here's a 64-bit cross-build test.
--------------------------------------------------------------
Thanks Sailor... is this your own build, someone else's or 01micko's Slacko 6.9.6.7?

>>>---Indian------>

Hi sszindian, my laptop was idling doing nothing so I built it in the background yesterday just following the instructions on page 1. The only customization I guess I did in it was that I checkmarked everything in the ./3builddistro-Z rootfs-packages, except grub2-uefi and lxde-menus (as I think mavrothal said it conflicts with something if you try to use a different wm but I'm not sure).
Back to top
View user's profile Send private message 
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 3166
Location: Ontario Canada

PostPosted: Tue 09 May 2017, 13:59    Post subject:  

I did a build with woof-CE.

# inxi -b
System: Host: puppypc3751 Kernel: 4.4.67 x86_64 (64 bit) Desktop: JWM 2.3.2
Distro: Slacko64 Puppy 6.9.6.7
Machine: Mobo: Gateway model: FX6860 serial:
Bios: American Megatrends v: P01-A3 date: 04/19/2011
CPU: Quad core Intel Core i7-2600 (-HT-MCP-) speed/max: 1600/3401 MHz
Graphics: Card: NVIDIA GF110 [GeForce GTX 560 Ti OEM]
Display Server: X.org 1.18.3 driver: nvidia tty size: 108x38 Advanced Data: N/A for root
Network: Card-1: Ralink RT3090 Wireless 802.11n 1T/1R PCIe driver: rt2800pci
Card-2: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller driver: r8169
Drives: HDD Total Size: 3000.6GB (2.7% used)
Info: Processes: 211 Uptime: 1:36 Memory: 435.8/16031.6MB Client: Shell (bash) inxi: 2.3.0
#

The screenshot just shows the left monitor.

I built with an older woof-CE, I think the latest is broken, for me at
least.
Screenshot.jpg
 Description   
 Filesize   104.71 KB
 Viewed   613 Time(s)

Screenshot.jpg

Back to top
View user's profile Send private message 
Sailor Enceladus

Joined: 22 Feb 2016
Posts: 1206

PostPosted: Tue 09 May 2017, 16:15    Post subject: Re: woof-CE needs you  

Billtoo wrote:
The past few days there is a bigger problem, at the ./3builddistro step it stops with an error when testing chroot so no iso or devx gets built.

It looks like there's quite a few things added to the rationalise branch for 3builddistro-Z recently, I wonder if one of them is what fixed the chroot problem for me? https://github.com/puppylinux-woof-CE/woof-CE/commits/rationalise/woof-code/3builddistro-Z
Back to top
View user's profile Send private message 
sszindian


Joined: 24 Apr 2010
Posts: 725
Location: Pennsylvania U.S.

PostPosted: Tue 09 May 2017, 22:37    Post subject: Slacko64 6.9.6.7  

@ Sailor Enceladus

Usually I don't fool around with 2nd-party builds but since you went to the trouble to build and upload an .iso I figured I'd give it a shot...

Took 4 tries throughout the day before I got a full download... most would hang at about 75 MB or so.

After a good download and a verified MD check I gave it a spin.

First part seemed to be going good until it tried setting up x-org... no go! But it did give the option to configure x. That I did but when I hit 'done' function it jumped right to the # prompt and there she hung!

Anyway, keep at it I'm sure eventually it will work out for you when you get that new 64-bit computer to play with Wink

>>>---Indian------>

_________________
Cloud Computing For Every Puppy (a .pet)
http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=69192
Back to top
View user's profile Send private message 
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 3166
Location: Ontario Canada

PostPosted: Wed 10 May 2017, 09:30    Post subject: Re: woof-CE needs you  

Sailor Enceladus wrote:
Billtoo wrote:
The past few days there is a bigger problem, at the ./3builddistro step it stops with an error when testing chroot so no iso or devx gets built.

It looks like there's quite a few things added to the rationalise branch for 3builddistro-Z recently, I wonder if one of them is what fixed the chroot problem for me? https://github.com/puppylinux-woof-CE/woof-CE/commits/rationalise/woof-code/3builddistro-Z


Hi Sailor,

I did a build this morning from the rationalise branch, it worked, posting from it now Smile
Back to top
View user's profile Send private message 
Sailor Enceladus

Joined: 22 Feb 2016
Posts: 1206

PostPosted: Wed 10 May 2017, 13:49    Post subject:  

@Billtoo: Nice,

@sszindian: Wow, that sounds like a mess. Now that you mention it, my laptop actually fell over and went into suspend when xorg_base_new was compiling, I opened it back up and it resumed so I didn't think much of it, maybe that screwed something up. I tried building another iso today (r5120) and uploaded it to that same link just in case that was the problem. cheers
Back to top
View user's profile Send private message 
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 3166
Location: Ontario Canada

PostPosted: Thu 11 May 2017, 10:56    Post subject: woof-CE needs you  

Fresh woof-CE installation (rationalise branch),built on May 11th.

Operating System Slacko64 Puppy - 6.9.6.7
Kernel Linux 4.4.67 (x86_64)
User Name root (root)
Date/Time Thu 11 May 2017 10:32:11 AM EDT
Uptime 2 hours 12 minutes
Load Average 0.47, 0.51, 0.54
OpenGL
Vendor X.Org
Renderer Gallium 0.4 on AMD REDWOOD (DRM 2.43.0, LLVM 3.8.0)
Version 3.0 Mesa 11.2.2
Direct Rendering Yes

The iso now contains the fdrv.

Works good so far.

Thanks.

Not available for downloading.
Back to top
View user's profile Send private message 
peebee


Joined: 21 Sep 2008
Posts: 2809
Location: Worcestershire, UK

PostPosted: Fri 12 May 2017, 07:51    Post subject: chroot problems?  

Billtoo wrote:
The past few days there is a bigger problem, at the ./3builddistro step it stops with an error when testing chroot so no iso or devx gets built.

Testing is fine for me....just done builds with:
BUILD_FROM_WOOF='testing;9957add;2017-05-10 05:29:18 +1000'

and both built AOK with no chroot problems.

I suspect your build environment if you are having chroot problems....what is your build system and which devx are you using??

Is your build environment any different when doing testing and rationalize builds?

_________________
LxPup = Puppy + LXDE
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 3166
Location: Ontario Canada

PostPosted: Fri 12 May 2017, 11:25    Post subject: woof-CE needs you  

@peebee

Fresh woof-CE installation (testing branch),built on May 12th.

Operating System Slacko Puppy - 6.9.6.7
Kernel Linux 4.1.39 (i686) pae
Memory 8286MB (626MB used)
User Name root (root)
Date/Time Fri 12 May 2017 11:07:06 AM EDT
Uptime 48 minutes
Load Average 0.64, 1.18, 1.14
OpenGL
Vendor X.Org
Renderer Gallium 0.4 on AMD REDWOOD (DRM 2.42.0, LLVM 3.8.0)
Version 3.0 Mesa 11.2.2
Direct Rendering Yes

The network wizard is working again, I selected it along with
pburn,frizbee, and a couple of other things at the start of the
./3builddistro-Z step.

I've given PPM a good workout since my last reboot so the Load Average
is pretty high.

EDIT: The screenshot shows the left monitor.
monitor1.jpg
 Description   
 Filesize   105.02 KB
 Viewed   209 Time(s)

monitor1.jpg

Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 61 of 69 [1030 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 59, 60, 61, 62, 63, ..., 67, 68, 69 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Taking the Puppy out for a walk » Announcements
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0885s ][ Queries: 14 (0.0236s) ][ GZIP on ]