Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 31 Aug 2016, 00:26
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
"shockwave flash" installed but website says "no flash"
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Author Message
hanzf


Joined: 11 Mar 2009
Posts: 161
Location: Belzig, Germany

PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 14:27    Post subject:  "shockwave flash" installed but website says "no flash"  

Hello,

I run firefox 37.0.2 with the "shockwave flash 11.2.202.535" plugin, but this website:
http://learn.arabiconline.eu/entry-level-arabic/
says there is no flash player and asks me to install.
Can someone tell me what's wrong here? Is this a firefox issue?

thank you[/url]

_________________
Precise 5.7.1 frugal with .2fs
AMD Athlon 64 3700+
1000 MB RAM
Back to top
View user's profile Send private message 
Semme

Joined: 07 Aug 2011
Posts: 6561
Location: World_Hub

PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 16:25    Post subject:  

Hanz, sounds like you have an active site blocker in place.

Are you aware that Pup comes with a built in ad blocker?

You're running which add-ons?

Modified hosts file?

Any chance it works with another browser, possibly Chrome?

_________________
>>> Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. <<<
Back to top
View user's profile Send private message 
unicorn316386

Joined: 07 Apr 2015
Posts: 208
Location: Canada

PostPosted: Thu 15 Oct 2015, 17:11    Post subject:  

My guess is that it needs Flash 12 or higher, but Adobe stopped supporting Firefox in Linux except version 11.x (security updates only). You can use PPAPI version of Flash 19 from Chrome in Firefox using wrappers like Fresh Player but it's messy, better to ditch Flash and report issue to website admins to fix Smile and only visit website after/if they fix compatibility
Back to top
View user's profile Send private message 
boxR


Joined: 13 Aug 2011
Posts: 332
Location: France

PostPosted: Mon 04 Jan 2016, 18:53    Post subject:  

Do you try fresh flashplayer ?

See the ASRI Edu forum :
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0253s ][ Queries: 11 (0.0029s) ][ GZIP on ]