Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 22 Aug 2017, 20:57
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » System
PPM MOD 1.2.2 : The modified Puppy Package Manager
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 3 of 4 [57 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4 Next
Author Message
mistfire

Joined: 04 Nov 2008
Posts: 548
Location: PH

PostPosted: Wed 27 Jul 2016, 03:00    Post subject:  

I guess I miss another exit statement if 0setup script. Okay will I fix that again.
Back to top
View user's profile Send private message 
mistfire

Joined: 04 Nov 2008
Posts: 548
Location: PH

PostPosted: Wed 27 Jul 2016, 08:29    Post subject:  

New PPM-MOD version released

Changes:

* More update package database fix, more GUI revisions
Back to top
View user's profile Send private message 
bigpup


Joined: 11 Oct 2009
Posts: 9090
Location: Charleston S.C. USA

PostPosted: Wed 27 Jul 2016, 10:28    Post subject:  

Small problem.
See image:
capture11133.png
 Description   
 Filesize   10.01 KB
 Viewed   226 Time(s)

capture11133.png


_________________
I have found, in trying to help people, that the things they do not tell you, are usually the clue to solving the problem.
When I was a kid I wanted to be older.... This is not what I expected Shocked
Back to top
View user's profile Send private message 
mistfire

Joined: 04 Nov 2008
Posts: 548
Location: PH

PostPosted: Wed 27 Jul 2016, 11:22    Post subject:  

@bigpup I repacked the PPM mod and changed the version number. Its reuploaded and you can try it again.
Back to top
View user's profile Send private message 
bigpup


Joined: 11 Oct 2009
Posts: 9090
Location: Charleston S.C. USA

PostPosted: Wed 27 Jul 2016, 17:07    Post subject:  

Xenialpup 7.0.1
Fresh clean Frugal install
NO save

PPM updated database OK.

AFTER Installing PPM-mod 1.0

Seems to now be working OK.

This is what I got after the update database completed.
I assume this indicates it did work OK.
See image:

Note:
This image was after I did the update the second time.
First time I did not see the info at top about no such file found.
capture31433.png
 Description   
 Filesize   9.42 KB
 Viewed   196 Time(s)

capture31433.png


_________________
I have found, in trying to help people, that the things they do not tell you, are usually the clue to solving the problem.
When I was a kid I wanted to be older.... This is not what I expected Shocked
Back to top
View user's profile Send private message 
mistfire

Joined: 04 Nov 2008
Posts: 548
Location: PH

PostPosted: Wed 27 Jul 2016, 19:27    Post subject:  

New PPM mod version released

Changes

* Automatic package directory rebuilding in case of pinstall is not executed upon installation
Back to top
View user's profile Send private message 
bigpup


Joined: 11 Oct 2009
Posts: 9090
Location: Charleston S.C. USA

PostPosted: Thu 28 Jul 2016, 00:54    Post subject:  

Xenialpup 7.0.1
Fresh clean Frugal install
NO save

PPM updated database OK.

AFTER Installing PPM-mod 1.0.1

Seems to now be working OK.

That was fun Very Happy Laughing Cool

_________________
I have found, in trying to help people, that the things they do not tell you, are usually the clue to solving the problem.
When I was a kid I wanted to be older.... This is not what I expected Shocked
Back to top
View user's profile Send private message 
bigpup


Joined: 11 Oct 2009
Posts: 9090
Location: Charleston S.C. USA

PostPosted: Thu 28 Jul 2016, 11:14    Post subject:  

Just wondering about this.

AFTER Installing PPM-mod 1.0.1

The database update process seems to complete very fast.
Are you sure it is actually updating each repository database?

Before installing PPM-mod 1.0.1 some of those Ubuntu repositories would take several minutes to update and you would see results for each repository.
Also, you would get a choice to update that specific repository or not.

_________________
I have found, in trying to help people, that the things they do not tell you, are usually the clue to solving the problem.
When I was a kid I wanted to be older.... This is not what I expected Shocked
Back to top
View user's profile Send private message 
mistfire

Joined: 04 Nov 2008
Posts: 548
Location: PH

PostPosted: Thu 28 Jul 2016, 20:24    Post subject:  

@bigpup is there any wget error appears on update database?
Back to top
View user's profile Send private message 
bigpup


Joined: 11 Oct 2009
Posts: 9090
Location: Charleston S.C. USA

PostPosted: Fri 29 Jul 2016, 00:37    Post subject:  

Are you asking if any errors here, after doing the database update?
See image.
capture6195.png
 Description   
 Filesize   7.33 KB
 Viewed   133 Time(s)

capture6195.png


_________________
I have found, in trying to help people, that the things they do not tell you, are usually the clue to solving the problem.
When I was a kid I wanted to be older.... This is not what I expected Shocked
Back to top
View user's profile Send private message 
mistfire

Joined: 04 Nov 2008
Posts: 548
Location: PH

PostPosted: Fri 29 Jul 2016, 01:14    Post subject:  

@Bigpup I tried PPM Mod 1.0.1 in pristine xenial. The update database package works fine. I wonder what cause PPM mod to behave like that in updating database package in your xenial. I think you should check the availability of repo or check your internet connection.
Back to top
View user's profile Send private message 
bigpup


Joined: 11 Oct 2009
Posts: 9090
Location: Charleston S.C. USA

PostPosted: Fri 29 Jul 2016, 01:42    Post subject:  

OK.
Tried again with a new fresh clean install of Xenialpup 7.0.1

This time It seems to be working OK.

Who knows what was wrong with the other install of Xenialpup Shocked
IT job security feature Laughing

Sorry!!

I may have a computer that has some ram going bad, but it seems to be working OK.
It is 15 years old!!

_________________
I have found, in trying to help people, that the things they do not tell you, are usually the clue to solving the problem.
When I was a kid I wanted to be older.... This is not what I expected Shocked
Back to top
View user's profile Send private message 
musher0


Joined: 04 Jan 2009
Posts: 10663
Location: Gatineau (Qc), Canada

PostPosted: Fri 29 Jul 2016, 11:53    Post subject:  

Is there only one (1) tester for this package? Sad
_________________
musher0
~~~~~~~~~~
« Un insensé sur le trône n'est qu'un singe sur le haut d'un toit. » / "A madman
on the throne is just a monkey on top of a roof." (Bernard de Clervaux)
Back to top
View user's profile Send private message 
bigpup


Joined: 11 Oct 2009
Posts: 9090
Location: Charleston S.C. USA

PostPosted: Fri 29 Jul 2016, 12:21    Post subject:  

Sure seems so Shocked Laughing

To be honest. I am not really sure why PPM needs this?

_________________
I have found, in trying to help people, that the things they do not tell you, are usually the clue to solving the problem.
When I was a kid I wanted to be older.... This is not what I expected Shocked
Back to top
View user's profile Send private message 
musher0


Joined: 04 Jan 2009
Posts: 10663
Location: Gatineau (Qc), Canada

PostPosted: Fri 29 Jul 2016, 12:41    Post subject:  

Hi bigpup.

Want company? Smile

Is this meant only for the ubuntu breed of Pups?

I mean, the original PPM on josejp2424's pupjibaro jessie (based on debian jessie
repos) hangs a lot. I suppose I could test this PPM MOD on it? What do I need to
change to make it work on the pupjibaro?

Thanks in advance.

_________________
musher0
~~~~~~~~~~
« Un insensé sur le trône n'est qu'un singe sur le haut d'un toit. » / "A madman
on the throne is just a monkey on top of a roof." (Bernard de Clervaux)
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 3 of 4 [57 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » System
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0450s ][ Queries: 14 (0.0058s) ][ GZIP on ]