Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sun 22 Apr 2018, 16:53
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Firefox 57 (32-bit) no sound playing YouTube video
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 3 of 3 [35 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3
Author Message
nubc


Joined: 23 Jan 2007
Posts: 1907
Location: USA

PostPosted: Fri 24 Nov 2017, 14:07    Post subject:  

For some reason that troublesome YT video is playing now, and not complaining about missing HTML5 files. All I really did was edit the /root/.config/gtk3.0 settings file as Oscar suggested.
Back to top
View user's profile Send private message 
nubc


Joined: 23 Jan 2007
Posts: 1907
Location: USA

PostPosted: Mon 27 Nov 2017, 10:39    Post subject:  

Another YT video refused to play:
https://www.youtube.com/watch?v=ayiyA7y3YpQ
The error message indicates my browser (FF 57) has a problem with:
1- H.264
2- MSE & H.264
I believe MSE stands for Media Source Extensions.

EDIT: I rebooted Tahr 605 (3-fingered reboot b/c dvdrom locked), and the error condition cleared, so the video now plays. Reminds me of Windows 95.
Back to top
View user's profile Send private message 
nubc


Joined: 23 Jan 2007
Posts: 1907
Location: USA

PostPosted: Tue 05 Dec 2017, 04:15    Post subject:  

HTML5 playback continues to be problematic with FF 57 in Tahr 605, with error messages posted on the player. This is especially troubling because I can no longer access YouTube with Slacko 5.7 because a popup invitation to switch to the new layout from YTdevs freezes FF 45.0, every time. All in all, very frustrating.
Back to top
View user's profile Send private message 
bigpup


Joined: 11 Oct 2009
Posts: 10303
Location: Charleston S.C. USA

PostPosted: Tue 05 Dec 2017, 12:40    Post subject:  

Quote:
EDIT: I rebooted Tahr 605 (3-fingered reboot b/c dvdrom locked), and the error condition cleared, so the video now plays.

That tells me you have a CD/DVD drive that is sometimes not reading the disk OK, thus not loading the OPS correctly.

Firefox is now just a big piece of crap!

I use Palemoon and the developers of it, seem to want to make it just work.

_________________
I have found, in trying to help people, that the things they do not tell you, are usually the clue to solving the problem.
When I was a kid I wanted to be older.... This is not what I expected Shocked
Back to top
View user's profile Send private message 
nubc


Joined: 23 Jan 2007
Posts: 1907
Location: USA

PostPosted: Tue 05 Dec 2017, 23:59    Post subject:  

re: Pale Moon
Limited number of PM add-ons. If I upgrade PM, the virtual keyboard doesn't function in common circumstances.

EDIT: PaleMoon gave the same HTML5 error meesage. Refuses to play a user-generated (content creator) YT video.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 3 of 3 [35 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0438s ][ Queries: 13 (0.0178s) ][ GZIP on ]