Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 11 Dec 2019, 09:36
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Cutting edge
TazPuppy Beta 41
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 67 of 69 [1025 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 65, 66, 67, 68, 69 Next
Author Message
zagreb999

Joined: 11 Apr 2014
Posts: 533
Location: Yugoslavija

PostPosted: Sat 16 Nov 2019, 15:11    Post subject:  

sc0ttman,
thanks!

but it is not gui app...

i hope that 01micko will
create gui wifi app,
because 01micko is the
best developer in linux world...
Back to top
View user's profile Send private message 
didit

Joined: 15 Nov 2019
Posts: 6

PostPosted: Sun 17 Nov 2019, 18:23    Post subject:  

mistfire wrote:
@didit whats is the specs of your computer?

BIOSTAR Group A770L3, AMD Athlon(tm) II X2 215 Processor, 2GB Ram, Geforce GT220
Well, after a long fight I got sound in Umplayer (but its not very good) and still no sound in smplayer (it cant detect output options) and browser and all other apps
Seems like the problem is that it puts hda nvidia (hdmi) as default while I need to use hda ati sb
Back to top
View user's profile Send private message 
mistfire

Joined: 04 Nov 2008
Posts: 1275
Location: PH

PostPosted: Mon 18 Nov 2019, 23:29    Post subject:  

didit wrote:
mistfire wrote:
@didit whats is the specs of your computer?

BIOSTAR Group A770L3, AMD Athlon(tm) II X2 215 Processor, 2GB Ram, Geforce GT220
Well, after a long fight I got sound in Umplayer (but its not very good) and still no sound in smplayer (it cant detect output options) and browser and all other apps
Seems like the problem is that it puts hda nvidia (hdmi) as default while I need to use hda ati sb


@didit
Goto Menu>Setup>Alsa Soundcard Wizard to configure your default soundcard
Back to top
View user's profile Send private message 
mistfire

Joined: 04 Nov 2008
Posts: 1275
Location: PH

PostPosted: Mon 18 Nov 2019, 23:35    Post subject:  

@TazPuppy Beta 38 released

Changes:
* Improved tazpkg and tazpanel
* Improved user management
* Improved tazcook-sfs for creating SFS modules
* Creating devx module is now easy. Just goto Applications>Setup>Make DEVX module.
* ntpd will run if there is no real time clock only.
* touchpad settings is now loaded on startup by default


Download: https://drive.google.com/open?id=1tgVc5IEQ056C1reCOvmIvpbQ7AH-FR0i
MD5 Checksum: d3ba6e31c5db31959818747f17b41069

Build kit: https://drive.google.com/open?id=1l25PajQQhsf-kmGx6xM2fofu7kHLlXp3
Back to top
View user's profile Send private message 
didit

Joined: 15 Nov 2019
Posts: 6

PostPosted: Tue 19 Nov 2019, 14:56    Post subject:  

Also I can;t download linked file from tazpanel - wget error unauthorized (but on Slitaz worked fine)
Back to top
View user's profile Send private message 
mistfire

Joined: 04 Nov 2008
Posts: 1275
Location: PH

PostPosted: Tue 19 Nov 2019, 18:59    Post subject:  

@didit
What menu on Tazpanel did you accesed that triggers that error?
Back to top
View user's profile Send private message 
didit

Joined: 15 Nov 2019
Posts: 6

PostPosted: Thu 21 Nov 2019, 13:34    Post subject:  

mistfire wrote:
@didit
What menu on Tazpanel did you accesed that triggers that error?

there is context menu on any package when you click on it right button - download linked file
And today my sound was broken again - alsa sound wizard did not help this time, I had to launch qasmixer to fix that (somehow my master volume was muted and alsamixer could not fix that too)
Screenshot-5.png
Description 
png

 Download 
Filename  Screenshot-5.png 
Filesize  173.95 KB 
Downloaded  29 Time(s) 
Back to top
View user's profile Send private message 
didit

Joined: 15 Nov 2019
Posts: 6

PostPosted: Thu 21 Nov 2019, 13:58    Post subject:  

And also - how can I remove some entries from applications menu ?
I cant access this for example menu://applications/Utilities
Back to top
View user's profile Send private message 
mistfire

Joined: 04 Nov 2008
Posts: 1275
Location: PH

PostPosted: Thu 21 Nov 2019, 18:42    Post subject:  

@diditt

When installing packages online. Sometimes slitaz repo server was busy. Just try it again later until their repo server respond.

Regarding sound, try to swap kernel file and zdrv file using the kernel and zdrv file of other puppy just rename the zdrv file of other puppy to zdrv_tazpup_5.0.sfs

To edit menu entries:
1. If you want to edit the menu structure, goto /etc/xdg/menus

2. If you want to edit application's category, goto /usr/share/applications
Back to top
View user's profile Send private message 
mistfire

Joined: 04 Nov 2008
Posts: 1275
Location: PH

PostPosted: Sun 24 Nov 2019, 03:11    Post subject:  

TazPuppy Beta 39 released

Changes:
* Improved and optimized networking
* tazdevx has now two options for creating devx module.
-Basic: Most commonly used developer tools will be added to devx module
-Full: All developer tools from the repo will be added to devx module

Download: https://drive.google.com/open?id=1xuGSsViewnqEo0kKA1Z5-aDLmjdCoWHl
MD5 Checksum: d3ba6e31c5db31959818747f17b41069

Build kit: https://drive.google.com/open?id=1Vz6A-O1B0p5ykHTxldNvWGMHKtlshOjR
Back to top
View user's profile Send private message 
zagreb999

Joined: 11 Apr 2014
Posts: 533
Location: Yugoslavija

PostPosted: Sun 24 Nov 2019, 04:11    Post subject:  

wifi problem
i use android phone
as wifi
with tazpanel i can connect

but, i can not autoconnect
after reboot
Back to top
View user's profile Send private message 
zagreb999

Joined: 11 Apr 2014
Posts: 533
Location: Yugoslavija

PostPosted: Sun 24 Nov 2019, 07:17    Post subject:  

boot tazpuppy

can not start udbcpc

thanks
Back to top
View user's profile Send private message 
mistfire

Joined: 04 Nov 2008
Posts: 1275
Location: PH

PostPosted: Mon 25 Nov 2019, 00:56    Post subject:  

@zagreb did you boot tazpuppy without save file?
Back to top
View user's profile Send private message 
zagreb999

Joined: 11 Apr 2014
Posts: 533
Location: Yugoslavija

PostPosted: Tue 26 Nov 2019, 05:39    Post subject:  

vlc

please, can you give a link
for vlc that works
in tazpuppy?

thanks
Back to top
View user's profile Send private message 
mistfire

Joined: 04 Nov 2008
Posts: 1275
Location: PH

PostPosted: Wed 27 Nov 2019, 22:08    Post subject:  

TazPuppy Beta 40 released

Changes:
* Build from recent slitaz rolling release
* Improved initrd
* Linux kernel 4.14.156 (exfat patched)

Download: https://drive.google.com/open?id=1JQa3CLkfZNwH1N4GWrnksqZAn-P7PRNO
MD5 Checksum: fe4516bd4da1cecaf9a6175f4f7dfdb7

Build kit: https://drive.google.com/open?id=1vX7guaxZ3lLCO6Zjgm9AEWYQ-Be5LIhf
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 67 of 69 [1025 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 65, 66, 67, 68, 69 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Cutting edge
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.1357s ][ Queries: 12 (0.0601s) ][ GZIP on ]