Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 20 Oct 2014, 06:05
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Netgear WG111t with Pupply 2.15CE install
Moderators: Flash, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
ck1

Joined: 13 Mar 2007
Posts: 1

PostPosted: Tue 13 Mar 2007, 09:33    Post subject:  Netgear WG111t with Pupply 2.15CE install
Subject description: Netgear WG111t works with Puppy 2.15 CE Live CD but not with proper install
 

I recently installed Puppy Linux 2.15CE on an old Dell (XPS D333). I'm setting up an old computer for a parent to use for email so it was important to find a disto that was easy to use as possible which is why I chose Puppy. I was using a Netgear WG11T for internet access. This works great with the live cd. which is the reason I thought I would perform a proper install. After installation I have two problems:

1. The first is X doesn't start automatically. I have to use startx from command line to get into the windows managers. How can I automate this so it goes straight into the windows manager.

2. Although the wireless card works with the live cd when I install I can't get the card to be recognized.

For the live cd I went through the network wizard, loaded the appropriate drivers from the netgear cd. wlan0 was recognized and I setup WPA again using the wizard, successfully obtaining an internet connection. After a hard drive install, I went thorugh the same setup but this time I can't see wlan0.

If I use ndiswrapper -l , I get

netwg11t : driver installed

but there is no 'hardware present' message.

I can see the card using the usb utility and the device id 1385:4251 corresponds to
/etc/ndiswrapper/netwg11t/1385\:4251.F file present.

Is there an error in the installation routine for 2.15 CE. I've attached dmesg output and /var/log/messages.Thanks in advance for any assistance


dmesg:

ndiswrapper: driver netwg11t (NETGEAR,09/05/2005,1.5.0.2102) loaded
ndiswrapper (ExAllocatePoolWithTag:1009): Windows driver allocating 526408 bytes
in interrupt context: 0, 0, 0
ndiswrapper (ZwQueryValueKey:2535): not fully implemented (yet)
ndiswrapper (ExAllocatePoolWithTag:1009): Windows driver allocating 526616 bytes
in interrupt context: 0, 0, 0
ndiswrapper (ExAllocatePoolWithTag:1009): Windows driver allocating 526616 bytes
in interrupt context: 0, 0, 0
ndiswrapper (NdisWriteErrorLogEntry:230): log: C0001389, count: 4, return_addres
s: cc9fbbbb
ndiswrapper (NdisWriteErrorLogEntry:233): code: 0xc7513674
ndiswrapper (NdisWriteErrorLogEntry:233): code: 0x28
ndiswrapper (NdisWriteErrorLogEntry:233): code: 0xc2e20000
ndiswrapper (NdisWriteErrorLogEntry:233): code: 0xc2e20000
ndiswrapper (miniport_init:270): couldn't initialize device: C0000001
ndiswrapper (pnp_start_device:426): Windows driver couldn't initialize the devic
e (C0000001)
unregister_netdevice: device eth%d/c7513000 never was registered
ndiswrapper (miniport_halt:326): device c7513280 is not initialized - not haltin
g
ndiswrapper: device eth%d removed
ndiswrapper: probe of 4-5:1.0 failed with error -22
usbcore: registered new driver ndiswrapper


/var/log/messages
Mar 13 21:23:59 (none) user.warn kernel: ndiswrapper (ExAllocatePoolWithTag:1009): Windows driver allocating 526408 by
tes in interrupt context: 0, 0, 0
Mar 13 21:23:59 (none) user.err kernel: ndiswrapper (ZwQueryValueKey:2535): not fully implemented (yet)
Mar 13 21:23:59 (none) user.warn kernel: ndiswrapper (ExAllocatePoolWithTag:1009): Windows driver allocating 526616 by
tes in interrupt context: 0, 0, 0
Mar 13 21:24:02 (none) user.warn kernel: ndiswrapper (ExAllocatePoolWithTag:1009): Windows driver allocating 526616 by
tes in interrupt context: 0, 0, 0
Mar 13 21:24:19 (none) user.err kernel: ndiswrapper (NdisWriteErrorLogEntry:230): log: C0001389, count: 4, return_addr
ess: cc9fbbbb
Mar 13 21:24:19 (none) user.err kernel: ndiswrapper (NdisWriteErrorLogEntry:233): code: 0xc7513674
Mar 13 21:24:19 (none) user.err kernel: ndiswrapper (NdisWriteErrorLogEntry:233): code: 0x28
Mar 13 21:24:19 (none) user.err kernel: ndiswrapper (NdisWriteErrorLogEntry:233): code: 0xc06d0000
Mar 13 21:24:19 (none) user.err kernel: ndiswrapper (NdisWriteErrorLogEntry:233): code: 0xc06d0000
Mar 13 21:24:19 (none) user.warn kernel: ndiswrapper (miniport_init:270): couldn't initialize device: C0000001
Mar 13 21:24:19 (none) user.warn kernel: ndiswrapper (pnp_start_device:426): Windows driver couldn't initialize the de
vice (C0000001)
Mar 13 21:24:19 (none) user.debug kernel: unregister_netdevice: device eth%d/c7513000 never was registered
Mar 13 21:24:19 (none) user.warn kernel: ndiswrapper (miniport_halt:326): device c7513280 is not initialized - not hal
ting
Mar 13 21:24:19 (none) user.info kernel: ndiswrapper: device eth%d removed
Mar 13 21:24:19 (none) user.warn kernel: ndiswrapper: probe of 4-5:1.0 failed with error -22
Mar 13 21:24:19 (none) user.info kernel: usbcore: registered new driver ndiswrapper
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0469s ][ Queries: 11 (0.0044s) ][ GZIP on ]