Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 28 Aug 2014, 11:30
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Puppy stalls at video wizard
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Author Message
LouG

Joined: 09 Aug 2005
Posts: 1
Location: Mexico City

PostPosted: Tue 09 Aug 2005, 19:08    Post subject:  Puppy stalls at video wizard  

Hi. I hope you can help me.

When I boot Puppy from the CD, everything goes all right until it gets to the video configuration wizard. At that point, neither the keyboard or the mouse respond.

I suspect I may have made a mistake when configuring the mouse and the keyboard, altough I'm not sure. I haven't found a way to reconfigure them whenever I boot.

Any idea on what may be the cause? Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message 
Bruce B


Joined: 18 May 2005
Posts: 11089
Location: The Peoples Republic of California

PostPosted: Tue 09 Aug 2005, 23:29    Post subject:  

If you think you misconfigured the mouse or keyboard, there is a way out.

You have to delete /etc/mousedevice and that will cue the mouse / keyboard wizards to start again.

This might work:

    boot Puppy
    when it freezes hit ctrl-alt-backspace to kill X
    then from the command prompt delete the file (read instructions on the monitor)

Maybe it won't work if your keyboard won't communicate. Then you can delete the recently created pupxxx file and start over.
Back to top
View user's profile Send private message 
Mechsus


Joined: 06 Aug 2005
Posts: 15

PostPosted: Wed 10 Aug 2005, 15:48    Post subject:  

LouG wrote:
At that point, neither the keyboard or the mouse respond.


When I had this problem it was because of mouse misconfig.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0390s ][ Queries: 11 (0.0031s) ][ GZIP on ]