Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sun 23 Nov 2014, 06:23
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking » Ethernet
Problem with PPPoE
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [2 Posts]  
Author Message
bakithesnake

Joined: 05 May 2007
Posts: 1

PostPosted: Sat 05 May 2007, 11:51    Post subject:  Problem with PPPoE
Subject description: In roaring Pinguin
 

I recently download puppy 215CE Final. And I never used puppy before. I connect on sever with wireless AP in client mod and than i make account In roaring Pinguin like i do in windows xp. its show me that Im connected to server but I can't opet pages on sea monkey. Does anyone knows what is problem and how i can resolve that.
Thnx
Back to top
View user's profile Send private message 
prasocyte

Joined: 30 Aug 2007
Posts: 2

PostPosted: Thu 30 Aug 2007, 17:21    Post subject: Same problem  

Hey!

I am having the exact same problem. Did anyone send you a solution to this ?

Thanks,
pras
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [2 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking » Ethernet
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0368s ][ Queries: 11 (0.0050s) ][ GZIP on ]