Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 22 Aug 2014, 02:08
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Problem:Fonts in LeafPad and Abiword
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
sccat

Joined: 22 Aug 2005
Posts: 160

PostPosted: Tue 23 Aug 2005, 06:45    Post subject:  Problem:Fonts in LeafPad and Abiword  

I have copied the font (simfang.ttf and simsun.ttc) in my language from WindowsXp to Puppy(root/.fonts).

When I used LeafPad to open a txt(saved in UTF-Cool in my language,I could read the words correctly.

When I used Abiword to open a Doc in my language,I could not read the words.Abiword couldn't recognize the font of the words.Then I selected all the words and change them to the SimFang Font,I could read the words.I saved the DOC and open it in Word,all the characters changed to" ?".

Why?Is there any solutions?
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0336s ][ Queries: 11 (0.0036s) ][ GZIP on ]