Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 25 Oct 2014, 10:51
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
Puppy 2.16 doesn't recognize some integrated or ISA audio
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Author Message
clarf


Joined: 13 Jun 2007
Posts: 612
Location: The old Lone Wolf

PostPosted: Tue 03 Jul 2007, 11:21    Post_subject:  Puppy 2.16 doesn't recognize some integrated or ISA audio  

Hi, i have an old PC: Pentium 233 MMX, PC100 Board with integrated audio (Sound Pro). Puppy 2.16 doesn't recognize the audio chip, i used the ELSA Wizard and it doesn't detect any sound card.

I tried in the same Board a Sound Blaster 16 ISA card, the same problem and Audio Wizard take several minutes trying to find the DMA and IRQ, but nothing.

Thanks for help
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0428s ][ Queries: 11 (0.0068s) ][ GZIP on ]