Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 21 Oct 2014, 21:33
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Derivatives
Problem with sound in TEENpupu 2.0
Moderators: Flash, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Author Message
New Puppy Fan


Joined: 14 Aug 2005
Posts: 77
Location: Minnesota, USA

PostPosted: Mon 09 Jul 2007, 12:37    Post_subject:  Problem with sound in TEENpupu 2.0  

I downloaded and now playing with TEENpup 2. It's really COOL! GOOD JOB! I'm running it from a liveCD and I got weird sound using gxine or even Flash in Seamonley. The sound is VERY SLOOOOOW ! I ran ALSA setup wizard but still NO USE.
Any ideas?
Thanks!
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Derivatives
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0413s ][ Queries: 11 (0.0121s) ][ GZIP on ]