Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 18 Dec 2014, 07:41
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Printers
Printers _ OKI B4600
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Author Message
eionmac

Joined: 21 Nov 2006
Posts: 1
Location: Cheshire, UK

PostPosted: Sat 28 Jul 2007, 14:46    Post_subject:  Printers _ OKI B4600
Sub_title: Works firwst time in Puppy 2.17
 

Folks 20070728, Just changed my mono printer to a new B400 Oki model (I have used OKI printers reliably for past 8 years) Pupy 2.17 worked fisrt time, morethancab be said for Ubnto 7.04
_________________
Regards,
EionMac
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Printers
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0374s ][ Queries: 11 (0.0088s) ][ GZIP on ]