Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 25 Apr 2014, 04:39
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
HD install: no sound, no SCSI ZIP drive
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [2 Posts]  
Author Message
Guest
Guest


PostPosted: Thu 29 Sep 2005, 13:08    Post subject:  Installation successful  

Hello.
I installed Puppy in the meantime on my hd, following the How-To which says to make a small DOS-Partition and then installing Puppy to the rest of the hd by using the partition-tool.

Now there are two more problems:
No sound
SCSI ZIP-Drive (100MB, on Adaptec AVA 1502I)) not recognized

But I haven't searched hard in this forum yet... Wink

Greetings from germany

Edgar Hoffmann
Back to top
Ian
Official Dog Handler


Joined: 04 May 2005
Posts: 1237
Location: Queensland

PostPosted: Fri 30 Sep 2005, 02:43    Post subject:  

Hi Edgar, could you supply any details you have about your sound card.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [2 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0297s ][ Queries: 11 (0.0031s) ][ GZIP on ]