Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sun 21 Dec 2014, 23:32
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking
Possible wifi bug in Muppy???
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Author Message
gamfa

Joined: 26 Oct 2005
Posts: 113
Location: So. Central Indiana, USA

PostPosted: Sat 23 Feb 2008, 11:27    Post_subject:  Possible wifi bug in Muppy???  

This one drove be silly for a while. It appears that when using an Intel Pro Wireless 3945 card and doing a type 2 install, Muppy does not copy a very important file to the hd. That file is /sbin/ipw3945d. I have run through the install procedure 3 times and the result is always the same.

If anyone is using this card in a type 2 install of Muppy, copy the file manually from the cd /sbin directory to the new installation before re-booting into your new HD installation.

Now, all I need to do is figure out how Puppy 3.01 runs this app on start-up. I have to do it manually on Muppy.

_________________
"Don't tell my cattle that I have leather seats in my truck"

"I don't let my schooling get in the way of my education"...Mark Twain
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0503s ][ Queries: 11 (0.0203s) ][ GZIP on ]