Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 24 Jul 2014, 11:35
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Games
iNES 3.0 emulator
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 2 of 2 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2
Author Message
Makoto


Joined: 03 Sep 2009
Posts: 1774
Location: Out wandering... maybe.

PostPosted: Fri 29 Nov 2013, 04:49    Post_subject:  

Actually, you posted the link to the documentation back in 2009 (above). Very Happy

http://fms.komkon.org/iNES/iNES.html#LABH
It lists both the key commands and the command-line switches.

_________________
[ Puppy 4.3.1 JP, Frugal install | 1GB RAM | 1.3GB swap ] * My Pidgin Builds for Puppy 4.3.1+
In memory of our beloved American Eskimo puppy (1995-2010) and black Lab puppy (1997-2011).
Back to top
View user's profile Send_private_message 
dejan555


Joined: 30 Nov 2008
Posts: 2646
Location: Montenegro

PostPosted: Fri 29 Nov 2013, 08:46    Post_subject:  

Riiiiight, thanks!
_________________


Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website MSNM 
KentC


Joined: 16 Sep 2012
Posts: 56

PostPosted: Sat 30 Nov 2013, 12:46    Post_subject:  

Just to confirm, when you type

ines --help in terminal just flashes screen and tries to load .nes file

ines -help worked though.

I'm still having issues doing the frames so it plays right, any suggestions?

Thank you for the help file and support!

EDIT:

I was able to use the help file from terminal to see possible keys, I tinkered alot and got it usable. I want o know if this will work with controller for pc? Also, I don't have any sound and the frames are only playable when pc is slow haha. I have sound on the overall machine but none on emulator.

Just wanted to put that info out there.

Kent C.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 2 of 2 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Games
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0494s ][ Queries: 12 (0.0128s) ][ GZIP on ]