Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 24 Oct 2014, 22:48
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Unsorted
XFE File manager 1.9.2 puppy 4.0+ foxlibs
Moderators: deshlab, Flash, GuestToo, Ian, JohnMurga, Lobster
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 5 of 5 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5
Author Message
Sylvander

Joined: 15 Dec 2008
Posts: 3462
Location: West Lothian, Scotland, UK

PostPosted: Thu 14 Mar 2013, 06:41    Post_subject: Re: XFE is old fashioned  

Pelo wrote:
XFE is old fashioned,

What's old fashioned about it? Confused
Back to top
View user's profile Send_private_message 
simargl

Joined: 11 Feb 2013
Posts: 572

PostPosted: Thu 14 Mar 2013, 06:51    Post_subject: Re: XFE is old fashioned  

.
Edited_time_total
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
gherico


Joined: 01 Jun 2013
Posts: 15
Location: Philippines

PostPosted: Tue 30 Jul 2013, 10:43    Post_subject:  building from source
Sub_title: how to do it right
 

Im trying to compile xfe-1.34 but unseccessful. Compiling libFOX-1.6.49 with ./configure --build=i486-t2-linux-gnu --with-opengl=no --enable-static=yes --enable-shared=no --enable-release and make gave me libFOX-1.6.a and libFOX-1.6.l in /usr/local/lib. Running xfe's ./configure i got an error "libFOX-1.6 not found". Do i have to include --prefix=/usr in ./configure of xfe, or in libFOX or both? Im really new to this and though im already using technosaurus' xfe static build, i want to make this work for learning. thanks.
_________________
will the revolution ever win?if you wont participate, perhaps you'll never know. do you want to stay a loser?
Back to top
View user's profile Send_private_message 
technosaurus


Joined: 18 May 2008
Posts: 4353

PostPosted: Wed 31 Jul 2013, 23:05    Post_subject:  

When you run "make install" after building libfox, the *.a file should be copied into /usr/lib/ and a bunch of .h file into /usr/include. If not, check that you passed --prefix=/usr to ./configure.
_________________
Web Programming - Pet Packaging 100 & 101
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 5 of 5 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Unsorted
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0520s ][ Queries: 12 (0.0074s) ][ GZIP on ]