Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 29 Jul 2014, 10:58
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
ASUS K8S-MX mobo plays sound out of 'line in'
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
New Puppy Fan


Joined: 14 Aug 2005
Posts: 77
Location: Minnesota, USA

PostPosted: Thu 01 Dec 2005, 05:21    Post subject:  ASUS K8S-MX mobo plays sound out of 'line in'  

Hi, folks!
Here is one problem with sound on ASUS K8S-MX motherboard. Each time to hear something I have to plug my active speakers in LINE IN socket instead of LINE OUT. It seams like weird thing but it works! I'm tired from switching IN and OUT back and forth while working in Puppy Linux. Is it possible to correct this problem? Rolling Eyes
Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0428s ][ Queries: 11 (0.0035s) ][ GZIP on ]