Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 28 Jul 2014, 16:49
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
Maestro on Compaq Armada M700
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
banyanleaf

Joined: 05 May 2009
Posts: 3

PostPosted: Wed 06 May 2009, 16:32    Post subject:  Maestro on Compaq Armada M700  

Puppy 4.2 identified the sound card as something else. It can generate a bark at the end test but it doesn't work when playing CD music in Xine. Weirdly enough, Xine plays MP3 fine with sound but not on movies.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0599s ][ Queries: 11 (0.0315s) ][ GZIP on ]