Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 29 Jul 2014, 13:03
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Unsorted
PMusic 0.3.3 Playlist Issues
Moderators: deshlab, Flash, GuestToo, Ian, JohnMurga, Lobster
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [9 Posts]  
Author Message
brianh

Joined: 04 Aug 2009
Posts: 75

PostPosted: Sun 23 Aug 2009, 07:05    Post subject:  PMusic 0.3.3 Playlist Issues  

I'm generally pleased with PMusic 0.3.3, but it sometimes stops following the current playlist and jumps back to the first track, and the Shuffle option sometimes picks the same track again within a few minutes. Anyone thoughts?
Brian
Back to top
View user's profile Send private message 
trapster


Joined: 28 Nov 2005
Posts: 1999
Location: Maine, USA

PostPosted: Sun 23 Aug 2009, 07:22    Post subject:  

Try the most recent version.
Pmusic 0.8.1

_________________
trapster
Maine, USA

Asus eeepc 1005HA PU1X-BK
Frugal install: Puppeee4.31 + 1.0, Puppy4.10 + Lupu52
Currently using Slacko AND lupu52 w/ fluxbox
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5649
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Sun 23 Aug 2009, 10:03    Post subject:  

brianh

The playlist issue should be fixed in 0.8.1-

Shuffle in Pmusic is equal to random, - and will not prevent a song from being played again if the random algorithm finds song twice.


Sigmund

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
brianh

Joined: 04 Aug 2009
Posts: 75

PostPosted: Mon 24 Aug 2009, 09:16    Post subject: PMusic 0.8.1  

I've now installed PMusic 0.8.1, but the playlist still behaves oddly. If I select a track somewhere in the middle, it plays that track and maybe the next few, but soon jumps either to the first track or the last track of the whole list. Also when I open a saved playlist it takes ages to import it - what can it be doing I wonder?
Brian
Back to top
View user's profile Send private message 
brianh

Joined: 04 Aug 2009
Posts: 75

PostPosted: Mon 24 Aug 2009, 10:53    Post subject: Tried Xine-ui 0.99.5; now trying Xfmedia 0.9.2  

PMusic 0.8.1 also sometimes jumps to the next track part way through.
Tried Xine-ui 0.99.5 but it crashes after briefly showing the splash screen and a fancy looking media player graphic screen.
Xfmedia 0.9.2 looks promising – I can drag/drop a directory onto its playlist window and it very quickly analyses and displays all the tracks in its subdirectories. Double clicking a playlist entry plays the list from there. So far so good!
Brian
Back to top
View user's profile Send private message 
brianh

Joined: 04 Aug 2009
Posts: 75

PostPosted: Mon 24 Aug 2009, 12:44    Post subject: Xfmedia 0.9.2 Playlists  

Only trouble is Xfmedia includes in the playlist all the Album Art files then tries to play them which stops the playback! At least it can open PMusic playlists so I can create them with PMusic and play them with Xfmedia. Why is nothing ever simple?
Brian
Back to top
View user's profile Send private message 
brianh

Joined: 04 Aug 2009
Posts: 75

PostPosted: Tue 25 Aug 2009, 13:01    Post subject: XMMS 1.2.11  

I've now moved to XMMS 1.2.11 which seems to have what I need.
Brian
Back to top
View user's profile Send private message 
brianh

Joined: 04 Aug 2009
Posts: 75

PostPosted: Fri 28 Aug 2009, 07:23    Post subject: XMMS 1.2.11 Misses Beginning of Track?  

My only issue now is that XMMS often doesn't play the very beginning of each track in a playlist. If I drag the bar back to the start of the track it plays OK, but not when it moves to the track automatically. Has anyone else experienced this?
Brian
Back to top
View user's profile Send private message 
brianh

Joined: 04 Aug 2009
Posts: 75

PostPosted: Thu 17 Nov 2011, 07:19    Post subject: Gnome Mplayer Silent Crash
Subject description: Gnome Mplayer Crash Silent During Playlist Playback
 

I've now moved to a Dell Inspiron 4100 as my old CPi died. GNOME MPlayer 1.0.3 plays back without stutter but quite often crashes silent after playing a few tracks of a playlists. Has anyone else found this and is it related to the size of the playlist?
Brian
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [9 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Unsorted
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0505s ][ Queries: 11 (0.0026s) ][ GZIP on ]