Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 31 Oct 2014, 01:52
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Video
blank screen after loading xwindows
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
gregoryj

Joined: 10 Sep 2009
Posts: 6

PostPosted: Thu 10 Sep 2009, 16:15    Post_subject:  blank screen after loading xwindows  

Hi
I have a problem which I cannot resolve. I have full hard-drive install of puppy 4.2. I installed ati drivers (from the pet found on this forum) so I got 1440x900 resolution working. after that I changed resolution for 1280x900 and blank screen appeared. I tried to restart xorgwizard, but this doesnt help. after choosing resolution 1024x768 i type xwin and i see the blank screen.
I dont have idea what to do?? or how uninstall ati drivers?? or reinstall original xserver settings from cd??
regards
gregoryj
Back to top
View user's profile Send_private_message 
gregoryj

Joined: 10 Sep 2009
Posts: 6

PostPosted: Thu 10 Sep 2009, 16:19    Post_subject:  

this is my xorg.conf after last setup with xorgwizard:


Section "ServerLayout"
Identifier "X.org Configured"
Screen 0 "Screen0" 0 0
InputDevice "Mouse0" "CorePointer"
InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Keyboard0"
Driver "kbd"
Option "XkbRules" "xorg"
Option "XkbModel" "pc102"
Option "XkbLayout" "pl" #xkeymap0
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Mouse0"
Driver "mouse"
Option "Protocol" "IMPS/2" #mouse0protocol
Option "Device" "/dev/mouse"
#Option "Emulate3Buttons"
#Option "Emulate3Timeout" "50"
Option "ZAxisMapping" "4 5" #scrollwheel
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "Monitor0"
VendorName "Monitor Vendor"
ModelName "Monitor Model"
HorizSync 31-84
VertRefresh 56-72
#UseModes "Modes0" #monitor0usemodes
Option "PreferredMode" "1024x768"
EndSection

Section "Modes"
Identifier "Modes0"
#modes0modeline0
EndSection

Section "Device"
### Available Driver options are:-
### Values: <i>: integer, <f>: float, <bool>: "True"/"False",
### <string>: "String", <freq>: "<f> Hz/kHz/MHz"
### [arg]: arg optional
#Option "NoAccel" # [<bool>]
#Option "NoDRI" # [<bool>]
#Option "SWcursor" # [<bool>]
#Option "Dac6Bit" # [<bool>]
#Option "BusType" # [<str>]
#Option "DRM_nbufs" # <i>
#Option "DRM_bufsize" # <i>
#Option "Capabilities" # <i>
#Option "CapabilitiesEx" # <i>
#Option "ClientDriverName" # [<str>]
#Option "KernelModuleParm" # [<str>]
#Option "AGPMask" # <i>
#Option "AGPv3Mask" # <i>
#Option "BufferTiling" # [<bool>]
#Option "Profile" # <str>
#Option "RingSize" # <i>
#Option "EnableDepthMoves" # [<bool>]
#Option "GammaCorrectionI" # <i>
#Option "GammaCorrectionII" # <i>
#Option "OpenGLOverlay" # [<bool>]
#Option "DefaultVisualTrueColor" # [<bool>]
#Option "VideoOverlay" # [<bool>]
#Option "DesktopSetup" # [<str>]
#Option "MonitorLayout" # [<str>]
#Option "ForceMonitors" # [<str>]
#Option "EnableMonitor" # <str>
#Option "OverlayOnCRTC2" # [<bool>]
#Option "Mode2" # [<str>]
#Option "PairModes" # [<str>]
#Option "HSync2" # [<str>]
#Option "VRefresh2" # [<str>]
#Option "ScreenOverlap" # <i>
#Option "MemClock" # <i>
#Option "ASICClock" # <i>
#Option "UseInternalAGPGART" # [<bool>]
#Option "FastSwap" # [<bool>]
#Option "Stereo" # [<bool>]
#Option "StereoSyncEnable" # <i>
#Option "DisableOvScaler" # [<bool>]
#Option "UseFastTLS" # <i>
#Option "BlockSignalsOnLock" # [<bool>]
#Option "ForceGenericCPU" # [<bool>]
#Option "CenterMode" # [<bool>]
#Option "OffScreenPixmaps" # [<bool>]
#Option "EnableOpaqueOverlayVisual" # [<bool>]
#Option "TMDSCoherentMode" # [<bool>]
#Option "EnablePrivateBackZ" # [<bool>]
#Option "TVFormat" # [<str>]
#Option "TVStandard" # [<str>]
#Option "TVOverscan" # [<bool>]
#Option "TVHSizeAdj" # <i>
#Option "TVVSizeAdj" # <i>
#Option "TVHPosAdj" # <i>
#Option "TVVPosAdj" # <i>
#Option "TVHStartAdj" # <i>
#Option "TVColorAdj" # <i>
#Option "PseudoColorVisuals" # [<bool>]
#Option "PreferredVRefresh" # <i>
#Option "FastStart" # [<bool>]
#Option "ProfileDriver" # [<bool>]
#Option "PPPTforGART" # [<bool>]
#Option "TexturedVideo" # [<bool>]
#Option "TexturedVideoSync" # [<bool>]
#Option "Textured2D" # [<bool>]
#Option "TexturedXrender" # [<bool>]
#Option "DPMS" # [<bool>]
#Option "MaxGARTSize" # <i>
#Option "LogoPosX" # <i>
#Option "LogoPosY" # <i>
#Option "LogoColFG" # <i>
#Option "LogoColBG" # <i>
#Option "SwapScreens" # [<bool>]
#Option "FBC" # [<bool>]
#Option "FrontBufferMode" # <i>
#Option "BackBufferMode" # <i>
#Option "DepthBufferMode" # <i>
#Option "OverlayBufferMode" # <i>
#Option "VideoOverlayBufferMode" # <i>
#Option "EnableIrqMgr" # [<bool>]
#Option "EnableMulticard" # [<bool>]
#Option "EnablePPLIB" # [<bool>]
#Option "DefaultOnDC" # [<bool>]
Identifier "Card0"
Driver "fglrx" #card0driver
VendorName "ATI Technologies Inc"
BoardName "Unknown Board"
BusID "PCI:1:0:0"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Card0"
Monitor "Monitor0"
DefaultDepth 24
Subsection "Display"
Depth 24
Modes "1024x768"
EndSubsection
EndSection

#PuppyHardwareProfile=ATI_ATOMBIOSE19T6W
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Video
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0572s ][ Queries: 11 (0.0090s) ][ GZIP on ]