Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 25 Apr 2014, 02:28
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Can't connect to the Internet [SOLVED]
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Author Message
saltsprung

Joined: 07 Dec 2009
Posts: 14

PostPosted: Mon 04 Jan 2010, 08:16    Post subject:  Can't connect to the Internet [SOLVED]  

Sad I have posted this here before, but can't find the thread. I really want to try Puppy, but can't get it to connect to the internet. I have a desktop with broadband connection/modem. Every other linux distro I've tried connects no problem. Most of them without having to do anything. I downloaded and burned Macpup to try that, but I get the same thing. It wants my pppoe password with the Roaring Penguin. Please help me figure this out? I don't have a pppoe password.

http://www.google.ca/#hl=en&source=hp&q=how+to+get+pppoe+username+and+password&meta=&aq=0&oq=how+to+get+pppo&fp=ca7bc37eb6518610

Give you an idea how much of a nightmare getting one of these can be. Confused

Please help me figure out how to get Puppy connected to the Internet?

Last edited by saltsprung on Tue 05 Jan 2010, 05:21; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message 
saltsprung

Joined: 07 Dec 2009
Posts: 14

PostPosted: Mon 04 Jan 2010, 20:11    Post subject:  

I phoned the Internet provider and was told I couldn't get a pppoe number.
Back to top
View user's profile Send private message 
saltsprung

Joined: 07 Dec 2009
Posts: 14

PostPosted: Tue 05 Jan 2010, 04:56    Post subject:  

Very Happy THANK YOU To the person that emailed me.

click desktop icon CONNECT...... click INTERNET BY NETWORK or WIRELESS LAN..... click ETH0....... click AUTO DHCP...... finished

I had a feeling it was something simple like that. Laughing
Back to top
View user's profile Send private message 
mikeb


Joined: 23 Nov 2006
Posts: 7224

PostPosted: Tue 05 Jan 2010, 10:53    Post subject:  

Sounds like when I wanted to connect using my mobile phone as a modem and the answer was the same wizard and choose the dialup program.....I had been fiddling with udpsa blah or something for ages which I thought I needed to use.
We are our own worst enemies Very Happy

happy browsing.

mike
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0514s ][ Queries: 11 (0.0171s) ][ GZIP on ]