Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sun 26 Oct 2014, 04:59
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Can't connect to the Internet [SOLVED]
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
saltsprung

Joined: 07 Dec 2009
Posts: 14

PostPosted: Mon 04 Jan 2010, 08:16    Post_subject:  Can't connect to the Internet [SOLVED]  

Sad I have posted this here before, but can't find the thread. I really want to try Puppy, but can't get it to connect to the internet. I have a desktop with broadband connection/modem. Every other linux distro I've tried connects no problem. Most of them without having to do anything. I downloaded and burned Macpup to try that, but I get the same thing. It wants my pppoe password with the Roaring Penguin. Please help me figure this out? I don't have a pppoe password.

http://www.google.ca/#hl=en&source=hp&q=how+to+get+pppoe+username+and+password&meta=&aq=0&oq=how+to+get+pppo&fp=ca7bc37eb6518610

Give you an idea how much of a nightmare getting one of these can be. Confused

Please help me figure out how to get Puppy connected to the Internet?

Edited_times_total
Back to top
View user's profile Send_private_message 
saltsprung

Joined: 07 Dec 2009
Posts: 14

PostPosted: Mon 04 Jan 2010, 20:11    Post_subject:  

I phoned the Internet provider and was told I couldn't get a pppoe number.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
saltsprung

Joined: 07 Dec 2009
Posts: 14

PostPosted: Tue 05 Jan 2010, 04:56    Post_subject:  

Very Happy THANK YOU To the person that emailed me.

click desktop icon CONNECT...... click INTERNET BY NETWORK or WIRELESS LAN..... click ETH0....... click AUTO DHCP...... finished

I had a feeling it was something simple like that. Laughing
Back to top
View user's profile Send_private_message 
mikeb


Joined: 23 Nov 2006
Posts: 8368

PostPosted: Tue 05 Jan 2010, 10:53    Post_subject:  

Sounds like when I wanted to connect using my mobile phone as a modem and the answer was the same wizard and choose the dialup program.....I had been fiddling with udpsa blah or something for ages which I thought I needed to use.
We are our own worst enemies Very Happy

happy browsing.

mike
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0421s ][ Queries: 11 (0.0054s) ][ GZIP on ]