Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 24 Oct 2014, 08:17
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Cutting edge
Quirky 006 feedback
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 5 of 5 [63 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5
Author Message
john biles


Joined: 17 Sep 2006
Posts: 1408
Location: Australia

PostPosted: Mon 01 Mar 2010, 20:29    Post subject:  

Hello Barry K,
I posted the problem with Gnome-Mplayer not playing AVI's etc if you click on a media file, oh yes Gnome-Mplayer opens looks like it trying to read many files not just the one you want. After it does that it just sits there.

Now if I open the media file from Gnome-Mplayer's Menu it plays.

Also If I install Mplayer-Gui from the Quicky repository and made that the default media Player and click on a file it works as expected and plays the video.

I posted this problem 5 days ago as well on Barry K's blog with no reply??

It's no big deal for me but for a newbie this would be a big deal as they'd click on a media file and discover it doesn't play resulting in doubt's in their mind about the reliability of Quicky and Linux.

I'm looking forward to Quicky 007 hopefully this will have been fixed.

_________________
Legacy OS 2.1 LTS Released! Install me on a new! EXT2 Partition with 500Mb of swap and I'll be happy. Razz
Legacy OS 4 Released! Install to newer legacy hardware / early EeePC's Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
4-stroke

Joined: 07 Aug 2009
Posts: 114
Location: Sweden

PostPosted: Tue 02 Mar 2010, 01:32    Post subject:  

john biles wrote:
Hello Barry K,
I posted the problem with Gnome-Mplayer not playing AVI's etc if you click on a media file, oh yes Gnome-Mplayer opens looks like it trying to read many files not just the one you want. After it does that it just sits there.

Now if I open the media file from Gnome-Mplayer's Menu it plays.


I don't have this problem. This is just a wild shot in the dark, but do you have spaces in the file names?
Back to top
View user's profile Send private message 
shako

Joined: 09 Jan 2010
Posts: 9

PostPosted: Thu 04 Mar 2010, 05:12    Post subject: Failing to store internet connection details  

Hi Barry
Downloaded Quirky 6 a couple of days ago and am slowly working my way round it, everything seems to work played a couple of dvds the only problem is that it fails to store the internet connection details.
I have tried both a frugal instalation and booting off the disk with a storage file , but neither keeps the info. This is the first time this has ever happened with a puppy.
Running on an Advent laptop 7081 with wired internet connection.
Apart from this all seems to work.
Regards
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 5 of 5 [63 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Cutting edge
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0455s ][ Queries: 12 (0.0051s) ][ GZIP on ]