Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 01 Oct 2014, 22:41
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
sound not working via 823x
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
softgun

Joined: 13 Dec 2005
Posts: 18

PostPosted: Sun 08 Jan 2006, 10:07    Post_subject:  sound not working via 823x  

Puppy multi-session LiveCD 1.0.6 My onboard sound does not work. I cannot find a HowTo on setting up sound in such a situation.

Any help is greatly appreciated.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Sun 08 Jan 2006, 10:17    Post_subject:  

First be shure the volume is up: start -multimedia - xtmix

If it does not help, look here:
http://www.murga.org/~puppy/viewtopic.php?p=26709#26709

Hope that helps,
Mark
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0360s ][ Queries: 11 (0.0040s) ][ GZIP on ]