Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 01 Oct 2014, 14:25
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Boot fails at "kmod: failed to exec /sbin/modprobe ...&
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
Praetorian_TMOTC

Joined: 17 Jan 2006
Posts: 1

PostPosted: Tue 17 Jan 2006, 00:47    Post_subject:  Boot fails at "kmod: failed to exec /sbin/modprobe ...&  

All boots well until:

"kmod: failed to exec /sbin/modprobe -s -k binfmt-0000, errno = 8"

Any help would be appreciated. I'm running it on a Compaq Armada 1573D, 233MHz, 32MB. I want to ressurect this old machine. Thanks
Back to top
View user's profile Send_private_message 
GuestToo
Puppy Master

Joined: 04 May 2005
Posts: 4078

PostPosted: Tue 17 Jan 2006, 01:15    Post_subject:  

usually it means you have missing or corrupted files

this might be:

bad iso
bad burn
bad ram
not enough ram
cd drive not working well
not a new enough cpu

in your case, 32 megs of ram may not be enough
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0342s ][ Queries: 11 (0.0033s) ][ GZIP on ]