Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sun 21 Sep 2014, 10:10
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Graphics
Gimp 2.6.8
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 3 of 3 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3
Author Message
bones01

Joined: 11 Aug 2008
Posts: 371
Location: Melbourne, Aus

PostPosted: Tue 22 Jun 2010, 04:02    Post_subject:  

I didn't have this problem at all using 4.2.1, but don't know what version of Gimp it was, so that may have made a difference.

It's a nuisance, so I'll be interested to know if anyone else has a similar problem.

_________________
Dell Latitude D630 running Puppy 5.2.8 frugal, Macpup 525 frugal (if I can get it working again)
Precise Puppy 5.4 live DVD
Back to top
View user's profile Send_private_message 
GrumpyWolfe


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 496

PostPosted: Tue 22 Jun 2010, 18:16    Post_subject:  

I can tell you that I have had that problem
_________________
Live and Let Live

Acer Aspire One N450 1.66GHz

MyWolfe at Sourceforge
MyWolfe Blog
MyWolfe Groups
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Display_posts:   Sort by:   
Page 3 of 3 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Graphics
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0413s ][ Queries: 12 (0.0070s) ][ GZIP on ]