Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sun 21 Dec 2014, 19:59
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Video
How to install driver for Tvia cyberpro 5000 chipset?
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Author Message
ukclearance

Joined: 07 Jun 2010
Posts: 1

PostPosted: Mon 07 Jun 2010, 14:58    Post_subject:  How to install driver for Tvia cyberpro 5000 chipset?  

I have a x86 based set top box (a fujitsu activy300) i would like to setup as a PVR but am having problems getting the video card to work. It has a TVIA cyberpro 5000 chipset, I have found a linux driver for them on this website ftp://66.15.209.17/pub/6086/tvia/ but havent got a clue on how to install them under Puppy so at current im running the VESA drivers which don't give particularly good results when playing videos
The set top box also has a sigma designs EM8400 MPEG2 decoder chip which i would like to get up and running as well for better video playback if anyone has some info on getting it to work under linux the help would be much appreciated.
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Video
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0328s ][ Queries: 11 (0.0033s) ][ GZIP on ]