Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 21 Oct 2014, 21:42
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking » Ethernet
D-Link + Lucid Puppy
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Author Message
maxpro4u


Joined: 19 Jun 2010
Posts: 290
Location: Rittman,Ohio,USA, In dog years,I'm dead

PostPosted: Mon 28 Jun 2010, 08:38    Post_subject:  D-Link + Lucid Puppy
Sub_title: D-Link not seen
 

Hi all!
I have a D-Link DFE-690 TXD that is seen using 4.3.1 but is not seen by Lucid(latest release) My computer is an old Compaq armada 1700 laptop. Right now I am using a frugal install,dual-boot w2k and grub4dos.

-max
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website YIM MSNM 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking » Ethernet
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0324s ][ Queries: 11 (0.0032s) ][ GZIP on ]