Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 24 Oct 2014, 21:42
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Video
How to work with s-video? (Solved)
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
mailsub2000

Joined: 26 Jul 2010
Posts: 11

PostPosted: Thu 29 Jul 2010, 23:54    Post_subject:  How to work with s-video? (Solved)
Sub_title: How to detect and enable s-video?
 

How to detect and enable s-video.
I dont see any section of s-video in xorg.conf.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
mailsub2000

Joined: 26 Jul 2010
Posts: 11

PostPosted: Wed 24 Nov 2010, 08:10    Post_subject:  

solved using i810 drivers. remove the softlink to intel drivers and rename i810old to i810_driver.so
Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "i810"
VendorName "Videocard vendor"
BoardName "Intel 852"
Option "MonitorLayout" "LFP,TV"
VideoRam 32768
EndSection
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Video
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0337s ][ Queries: 11 (0.0030s) ][ GZIP on ]