Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 30 Oct 2014, 19:28
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
Best Data 56K v.92 serial modem works well for me
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
lostdog

Joined: 05 Oct 2005
Posts: 103

PostPosted: Wed 22 Feb 2006, 19:56    Post_subject:  Best Data 56K v.92 serial modem works well for me  

This modem works great. It's a Conexant serial controller modem.
It also does not have an on-off switch. It is an auto on-off deal. When you click on connect, it turns itself on, and when you disconnect it turns itself off. Very nice if you are like me, I always forget to turn the modem on or off.

I got mine at Fry's Electronics for $49.99 US.

gearxs.com has them cheaper, but they are out of stock right now.

_________________
The truth is out there.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Sage

Joined: 04 Oct 2005
Posts: 4800
Location: GB

PostPosted: Thu 23 Feb 2006, 08:01    Post_subject:  

Fit a flying on/off switch in the mains lead so that you can do an immediate, 'illegal' cutout if your signal lights are flashing and you suspect you are being sent malware.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
lostdog

Joined: 05 Oct 2005
Posts: 103

PostPosted: Mon 06 Mar 2006, 13:04    Post_subject:  

Excelent idea sage. I have experienced that a couple of time recently. Had to disconnect, but didn't have to turn the modem off. But I did see this a lot in windows, and had to do a hard reboot to stop it. I'll look around and see what I can find, Hopefully not too costly. Might buy another power bar for that purpose.

Thanks for the reminder.

happy puppy,

lostdog

_________________
The truth is out there.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Sage

Joined: 04 Oct 2005
Posts: 4800
Location: GB

PostPosted: Tue 07 Mar 2006, 04:02    Post_subject:  

An in-line mains switch shouldn't cost more than a couple of /$$/ from Woolworth/K-Mart/Carrefour.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0413s ][ Queries: 11 (0.0027s) ][ GZIP on ]