Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 23 Sep 2014, 20:49
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
No ethernet! Broadcom NetXtreme module not loading.
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
forval
Guest


PostPosted: Thu 16 Jun 2005, 22:20    Post subject:  No ethernet! Broadcom NetXtreme module not loading.  

There is no ethernet interface after booting Puppy (ifconfig shows only lo). After starting Set-up-> Ethernet Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet having found but the module is not loading correctly (although available in /lib/net/modules). What’s the problem?
Back to top
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.9819s ][ Queries: 10 (0.6069s) ][ GZIP on ]