Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 22 Oct 2014, 01:12
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
HDMI audio not working in Lupu528
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Topic_locked View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
mled4318

Joined: 31 Dec 2011
Posts: 2

PostPosted: Sun 01 Jan 2012, 18:02    Post_subject:  HDMI audio not working in Lupu528  

I am running Lupu528 on an Acer Aspire One 522 which has (it seems) ATI Wrestler HDMI Audiio (Radeon HD 6250/6310). ALSA fails to configure this - it identifies ATI Azalea instead. So I have no sound Sad(

I would really appreciate any suggestions, please.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Flash
Official Dog Handler


Joined: 04 May 2005
Posts: 11118
Location: Arizona USA

PostPosted: Tue 03 Jan 2012, 22:56    Post_subject:  

Please don't post the same question multiple places in the forum. Thanks. Smile

The reason you haven't got an answer here or your other post in the Audio section is probably that no one has an answer. I hope I'm wrong. Sad
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Topic_locked View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.1439s ][ Queries: 11 (0.0365s) ][ GZIP on ]