Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 22 Dec 2014, 02:21
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
HDMI sound problem - Lupu528
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
mled4318

Joined: 31 Dec 2011
Posts: 2

PostPosted: Tue 03 Jan 2012, 18:22    Post_subject:  HDMI sound problem - Lupu528  

I am running Lupu528 on an Acer Aspire One 522 which has (it seems) ATI Wrestler HDMI Audiio (Radeon HD 6250/6310). ALSA fails to configure this - it identifies ATI Azalia instead. So I have no sound Sad

I would really appreciate any suggestions, please.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Flash
Official Dog Handler


Joined: 04 May 2005
Posts: 11182
Location: Arizona USA

PostPosted: Tue 03 Jan 2012, 23:00    Post_subject:  

I assume you've read this thread. It's pretty old, but as far as I know nothing has changed. I don't know why, since HDMI is a very popular interface which can combine both audio and video through the same slender cable.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0373s ][ Queries: 11 (0.0055s) ][ GZIP on ]