Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 20 Feb 2020, 15:55
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Lucid Puppy 528
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [8 Posts]  
Author Message
BobSongs


Joined: 06 Feb 2008
Posts: 86

PostPosted: Wed 18 Jan 2012, 18:31    Post subject:  Lucid Puppy 528
Subject description: JWM Themes not applying
 

Lucid Puppy 5.2.8.004
Installed on USB Flash Drive (sdb1)

Action: Menu > Desktop > Desktop Settings > JWM Configuration.
JWM Configuration Manager opens.
Click > Choose a JWM theme button
Click > 23oz button
Click > Restart JWM now? Yes button

Result: Nothing happens.

Action: Restart JWM manually -- theme not a applied.

Current theme: Polished-Blue
Back to top
View user's profile Send private message 
Amgine


Joined: 21 Sep 2011
Posts: 233
Location: Washington State

PostPosted: Thu 19 Jan 2012, 16:32    Post subject:  

Try

Right click>Desktop>chtheme GTK Theme Chooser

Also check out

Right click> Openbox> Obconfig


Suggest you watch some of these videos by Icyos
http://youtu.be/76oKlXkQ5qA
http://youtu.be/FagywKjWDyU
Back to top
View user's profile Send private message 
bigpup


Joined: 11 Oct 2009
Posts: 13308
Location: S.C. USA

PostPosted: Thu 19 Jan 2012, 16:53    Post subject:  

Ok, sorry, have to ask this.
Are you sure you are using JWM?
Default window manager is OpenBox.
Can change with menu->Desktop->Desktop settings->WM Switcher

_________________
The things they do not tell you, are usually the clue to solving the problem.
When I was a kid I wanted to be older.... This is not what I expected Shocked
YaPI(any iso installer)
Back to top
View user's profile Send private message 
Amgine


Joined: 21 Sep 2011
Posts: 233
Location: Washington State

PostPosted: Thu 19 Jan 2012, 18:48    Post subject:  

bigpup wrote:
Ok, sorry, have to ask this.
Are you sure you are using JWM?
Default window manager is OpenBox.
Can change with menu->Desktop->Desktop settings->WM Switcher


There is a Jwm configuration Question
Back to top
View user's profile Send private message 
Karl Godt


Joined: 20 Jun 2010
Posts: 4208
Location: Kiel,Germany

PostPosted: Thu 19 Jan 2012, 20:01    Post subject:  

Jwm is the Puppy default wm , but luci/lupu implemented icewm and others .

jwmconfig

in console should show if [/usr/local/] jwmconfig [2] is installed .

jwmconfig is partly buggy ... have fun !

Cool
Back to top
View user's profile Send private message 
BobSongs


Joined: 06 Feb 2008
Posts: 86

PostPosted: Thu 19 Jan 2012, 23:51    Post subject:  

bigpup wrote:
Ok, sorry, have to ask this.
Are you sure you are using JWM?
Default window manager is OpenBox.
Can change with menu->Desktop->Desktop settings->WM Switcher


No need to be sorry.

I assumed JWM was the default window manager. Apparently, it isn't. You're correct. OpenBox is default with lupu.

Thanks for the heads up.
Back to top
View user's profile Send private message 
BobSongs


Joined: 06 Feb 2008
Posts: 86

PostPosted: Thu 19 Jan 2012, 23:57    Post subject:  

(off topic)

I've reset the desktop to Openbox and have since changed the themes. Thanks for pointing out how to do it. In lupu 5.2.8, it's thru:

Menu > Desktop > Desktop Settings > Openbox config

I like it a bit more than JWM because the menus are easier to maneuver. JWM's very nervous about refreshing while Openbox is more relaxed. However, Lupu's default is not my preference.

Thanks again for the tips.

=)
Back to top
View user's profile Send private message 
gcmartin

Joined: 14 Oct 2005
Posts: 6730
Location: Earth

PostPosted: Sat 21 Jan 2012, 21:54    Post subject: JRE  

There still exist a problem with JRE on a LIve Media system.
This problem existed in 525 as well.

In 5258 when the PPM is used to add JRE to the system, it is NOT retained over reboot. In other words, something is not happening properly when the save-session is added to the LIve media.

Ideas.of whether this will be fixed in an interim update?

Thanks in advance.

_________________
Get ACTIVE Create Circles; Do those good things which benefit people's needs!
We are all related ... Its time to show that we know this!
3 Different Puppy Search Engines or use DogPile
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [8 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0441s ][ Queries: 11 (0.0094s) ][ GZIP on ]