Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 24 Oct 2014, 16:39
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars ) » Usuarios de habla Hispana
No me anda flash
Moderators: rarsa
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
blopa6

Joined: 15 Apr 2008
Posts: 32

PostPosted: Fri 02 Mar 2012, 19:07    Post_subject:  No me anda flash  

Alguie sabe por que no puedo hacer andar el flash en slacko 5.3 , lo bajo y nada busco el pet lo instalo parece todo bien y después no anda , agradezco cualquier ayuda , gracias
Back to top
View user's profile Send_private_message 
mister_electronico


Joined: 20 Jan 2008
Posts: 660
Location: Asturias_ España

PostPosted: Sat 24 Mar 2012, 14:02    Post_subject: Supongo que te refieres a los videos de flash prueba este..  

Supongo que refieres a los videos de flash prueba con la pet.

flashplayer-11.pet

En el repositorio.

http://ftp.nluug.nl/ibiblio/distributions/puppylinux//pet_packages-slacko/

espero que te sirva de ayuda...
Back to top
View user's profile Send_private_message YIM 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars ) » Usuarios de habla Hispana
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0333s ][ Queries: 11 (0.0032s) ][ GZIP on ]