Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 31 Oct 2014, 00:05
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
TVTUNER SAA7134 TV-PCB05
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
banicerub

Joined: 29 Mar 2012
Posts: 2

PostPosted: Thu 29 Mar 2012, 04:30    Post_subject:  TVTUNER SAA7134 TV-PCB05
Sub_title: howto
 

HI! I have a Sabrent TV-PCB05 PCMCIA tvtuner SAA7134.
With tvtime works fine in puppy slako (scaning is ok) but without sound.
What can i do to activate it?
Back to top
View user's profile Send_private_message 
banicerub

Joined: 29 Mar 2012
Posts: 2

PostPosted: Thu 29 Mar 2012, 07:28    Post_subject: sabrent tv-pcb05  

no sound,
i try unmute line in from alsa mixer but nothing.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0331s ][ Queries: 11 (0.0037s) ][ GZIP on ]