Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 20 Dec 2014, 11:57
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
DELL Optiplex 380
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [5 Posts]  
Author Message
killalot

Joined: 21 May 2012
Posts: 4

PostPosted: Mon 21 May 2012, 04:27    Post subject:  DELL Optiplex 380
Subject description: No sound when booted from usb stick
 

Hi installed puppy on flash drive but when booted there is no sound? The sound card is listed and says installed but tried all options can’t get it to work; volume is turned up, not muted etc. Thanks for any help. Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message 
cthisbear

Joined: 29 Jan 2006
Posts: 3469
Location: Sydney Australia

PostPosted: Mon 21 May 2012, 05:25    Post subject:  

Welcome to Puppy mate.

We need your hardware specs

and Puppy version.

Regards.........Chris.
Back to top
View user's profile Send private message 
killalot

Joined: 21 May 2012
Posts: 4

PostPosted: Mon 21 May 2012, 07:05    Post subject:  

Thanks for the welcome,i'll dig out the spec and get back,is this any help. Very Happy
spec.png
Description 
png

 Download 
Filename  spec.png 
Filesize  210.95 KB 
Downloaded  355 Time(s) 
Back to top
View user's profile Send private message 
killalot

Joined: 21 May 2012
Posts: 4

PostPosted: Mon 21 May 2012, 10:04    Post subject:  

Got it working found this thread and installed this

http://diddywahdiddy.net/Puppy500/alsa_driver-1.0.24.pet

rebooted it works now. Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message 
cthisbear

Joined: 29 Jan 2006
Posts: 3469
Location: Sydney Australia

PostPosted: Wed 23 May 2012, 02:49    Post subject:  

killalot:

That's good mate....but which thread did you get this Solution.???

for this Alas pet.

http://diddywahdiddy.net/Puppy500/alsa_driver-1.0.24.pet

Chris.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [5 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0417s ][ Queries: 12 (0.0055s) ][ GZIP on ]