Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 30 Sep 2014, 14:02
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Browsers and Internet
Can't put the address field in the main toolbar
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Author Message
sheldonisaac

Joined: 21 Jun 2009
Posts: 418
Location: Philadelphia, PA

PostPosted: Wed 30 May 2012, 15:49    Post subject:  Can't put the address field in the main toolbar  

I just got a Dell D610 laptop, and have been unable to put the URL button in the main bar, as I could on other computers.

by way of View - Toolbars - Customize

Other buttons can be dragged there, such as images, security, reload, etc

Using Puppy Linux 5.2.8-005 or MS-Windows XP sp3.

This is in Opera 12,00 beta, 11.64 or 11.62.

Thanks for any help.

Sheldon Isaac
Back to top
View user's profile Send private message 
darkcity


Joined: 23 May 2010
Posts: 2454
Location: near here

PostPosted: Wed 30 May 2012, 16:52    Post subject:  

seems odd - were you using the same software on the other hardware?

maybe a screenshot would help?

_________________
helping Wiki for help | IF SendSpace link = "dead" THEN PM me ("up file to http://meownplanet.net/")
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
sheldonisaac

Joined: 21 Jun 2009
Posts: 418
Location: Philadelphia, PA

PostPosted: Wed 30 May 2012, 17:09    Post subject: Opera toolbar  

darkcity wrote:
seems odd - were you using the same software on the other hardware?

maybe a screenshot would help?


Thanks, darkcity.

On this old computer, I use Opera 10.63 under Windows 98SE, and 11.01 under Puppy Linux 2.14X

On the Dell 8300, I use Opera 11.52 under Puppy 5.28

Never had that problem before.

I just looked at /root/.opera/toolbar/standard_toolbar.ini on the Dell, and saw that the items under "[Browser Toolbar.content]" included
Code:
Address7


So I changed the corresponding file on the laptop, and that seems to have fixed it.
(knocking wood)

I don't know why the Opera 12.00 beta SFS or the 11.64 & 11.62 pets didn't have the "correct" toolbar setup?

Will try to fix the Opera under MS-Windows next.

Thanks again,

Sheldon
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Browsers and Internet
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0417s ][ Queries: 11 (0.0035s) ][ GZIP on ]