Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 26 Jul 2014, 13:37
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
Youtube sound over 100%
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
espertalhao04

Joined: 11 May 2012
Posts: 70

PostPosted: Tue 31 Jul 2012, 01:12    Post subject:  Youtube sound over 100%
Subject description: this topic explains how to put youtube sound at over 100% on puppy linux 4.3.1
 

in this topic i will explain how to get youtube sound at over 100%...
i have managed to put at 255%, but the bass is horrible!!!
so, i am stuck with 194%...

i am using puppy linux 4.3.1...
there where no kernel changes made...
i also manually installed flash player 11.2.202.236...
i am using opera 12.00...
i don't know if any of this will generate this "bug"...

here are the steps:
1- go to the movie you want, and put pause...
2- click on the right button in the mouse, over the video...
you will get lots of infos about the movie, we will only need the volume...
3- go to http://www.youtube.com/watch?v=pQgUNgda6N8
WARNING! turn off the sound of the speakers BEFORE going to that youtube video...
4- repeat step 2, but for the given video url in 3...
5- set the volume as you wish...
again: check the volume values, cause at 76%, will be at 194% to the other videos...
6- stop playing the video i gave in 3...
7- press play in the movie you wanna see...
8- if 7 doesn't work, repeat all again, but instead of watching, refresh the video you want the volume to be higher and then play it...

i don't know if this is a bug or a feature that saves the db of the highest video at giver sound %...
if you find a louder video, you can try new settings, and i am sure you can get something like 300%!!!

if you have any idea of what this could be, please, tell me...
by the way, i didn't knew where to post this...
since it's related to multimedia, i decided to put it in there...

anything, just ask me...
if you think it's fake just because it doesn't work, i can try to take some screenshots or even record the screen, if you don't joke about my internet speed...

_________________
asus a6000: intel m 1.6ghz, 2gb ram ddr, no hdd, usb 2.0 pendrive running puppy linux 4.3.1
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0373s ][ Queries: 11 (0.0033s) ][ GZIP on ]