Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 27 Nov 2014, 15:47
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
eth0 setting doesn't survive reboot
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Author Message
splot


Joined: 03 Aug 2012
Posts: 35

PostPosted: Mon 12 Nov 2012, 04:26    Post subject:  eth0 setting doesn't survive reboot  

I set up eth0 using Nework Wizard with static address and it works fine. I cant use dynamic address.
The setting doesn't survive a reboot.

What am I doing wrong?

Lucid 528 and Slacko 531.

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message 
RetroTechGuy


Joined: 15 Dec 2009
Posts: 2669
Location: USA

PostPosted: Tue 13 Nov 2012, 13:14    Post subject: Re: eth0 setting doesn't survive reboot  

splot wrote:
I set up eth0 using Nework Wizard with static address and it works fine. I cant use dynamic address.
The setting doesn't survive a reboot.

What am I doing wrong?

Lucid 528 and Slacko 531.

Thanks.


I'm a little fuzzy -- but there was a thread some time back about this.

The problem is that your .rc file is getting copied-over from a master file. You need to modify the master file, so that's the one doing the copying-over...

I'll take a look when I get home and back on my Puppy machine.

_________________
Add swapfile
Back to top
View user's profile Send private message 
darkstrike


Joined: 09 Jun 2008
Posts: 168
Location: Fauxburg, Nova Scotia, Canada

PostPosted: Tue 13 Nov 2012, 14:22    Post subject:  

I was having this same problem on my Lupu 528 install on my tinker box but it seemed to solve itself and work properly again after 2 or 3 reboots....I didn't make any changes, so not sure what happened...?
_________________

In memory of the dogs I've loved...Molly and Farrah...
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0402s ][ Queries: 11 (0.0032s) ][ GZIP on ]