Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 20 Dec 2014, 11:13
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Need help booting Puppy from HD with floppy
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Author Message
Trev

Joined: 21 Jun 2005
Posts: 52
Location: New Zealand

PostPosted: Sat 25 Jun 2005, 04:11    Post subject:  Need help booting Puppy from HD with floppy  

Hi I am new to Puppy, I have got it up and running OK on one machine.
However I have been trying to get it going on an older Pentium that has no means of booting from a CD.
The machine works fine on Win 98se.
I have loaded the Three files vmlinuz, image.gz and usr_cram.fs and set up the Pupxide file as per instruction.
When I boot from boot2pup.img floppy that I created. It goes through the boot proceedure and it find the above files on C drive OK.
It seems to get a long way through the bootup process but then I get the following message "PCI: No IRQ known for interupt PIN C of device 00:0a.2
Please try using pci=biosrq. hcd.c Found HC with no IRQ. Check bios/pci 00:0a.2 setup

Now I do not know what to do next ??? where do I try and set pci=biosrq
Any suggestions would be most welcom
Many thanks in advance
Trev
Back to top
View user's profile Send private message 
BarryK
Puppy Master


Joined: 09 May 2005
Posts: 7099
Location: Perth, Western Australia

PostPosted: Sat 25 Jun 2005, 05:10    Post subject:  

The floppy disk has the file "autoexec.bat", where you can add the "pci=".
I don't recall the exact content of the autoexec.bat file, but as I recall, tiny.exe was used, so there should be a line in there that starts with "tiny.exe ..... ".
-- insert your "pci=biosrq" at the end of that line.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Trev

Joined: 21 Jun 2005
Posts: 52
Location: New Zealand

PostPosted: Sun 26 Jun 2005, 04:57    Post subject:  

Barry
Many thanks for your reply
I added the the "PCI=biosrq" to the Autoexec.bat file as suggested.
But still get the same message when I try to boot
Any other suggestions on what to try
Trev
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0395s ][ Queries: 11 (0.0031s) ][ GZIP on ]