Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 24 Oct 2014, 12:58
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
tp link wn321g driver instalation
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
paupav

Joined: 27 Jun 2013
Posts: 2

PostPosted: Thu 27 Jun 2013, 10:48    Post_subject:  tp link wn321g driver instalation
Sub_title: summary: adding new modules that are not preloaded on to the puppy linux
 

I'm using puppy linux 5.2.8 and my problem is connecting wirelessly to the internet. I have tp link wn321g and I have found modules http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WN321G&version=V1 on this site so my question is "How can I install NEW modules on the OS?" Do i simply put them into some folder. Also can I somehow download drivers from ubuntu repository?

DOWNLOAD LINK FOR THE DRIVERS: http://www.tp-link.com/resources/software/200912314051713.zip
Back to top
View user's profile Send_private_message 
rcrsn51


Joined: 05 Sep 2006
Posts: 9203
Location: Stratford, Ontario

PostPosted: Thu 27 Jun 2013, 11:22    Post_subject:  

Read here.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
paupav

Joined: 27 Jun 2013
Posts: 2

PostPosted: Fri 28 Jun 2013, 12:00    Post_subject:  

rcrsn51 wrote:
Read here.


doesn't work for me. i installed it and i get some error; now I have reinstalled puppy and now there are only 4 drivers on the list, tp-link device isn't detected and when i select some driver and click load module i get error:
Code:
Loading [name of driver] failed with the following message
FATAL. error inserting [name of driver] (lib/modules/2.6.33.2/kernel/drivers/staging/[name of driver]/[name of driver].ko . Unknown symbol in module, or unknown parameter (see dmesg) Maybe try a different driver.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0435s ][ Queries: 11 (0.0052s) ][ GZIP on ]