Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 23 Jul 2014, 16:31
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
Precise 5.6.1: Can't burn a DVD with PBurn
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [5 Posts]  
Author Message
Omega


Joined: 12 Jun 2013
Posts: 37
Location: Germany

PostPosted: Fri 26 Jul 2013, 10:34    Post subject:  Precise 5.6.1: Can't burn a DVD with PBurn  

Hi.

I tried to burn two Puppy Save-Files (512MB each) to a blank DVD with PBurn 3.7.18.
When I started the writing-process it immediately fails. In the LOG-File I have the following Infos.
I tried a different DVD but it doesn't work either.
Reading DVDs (which I burned with Windows XP) is no problem. And PBurn even indicates that a Blank disc with 4.38GB of free space is inserted.

Has anyone an idea what's wrong here?

Greetings,
Omega

===================================================================
Pburn version 3.7.18

###################################################
COMMAND:
###################################################
growisofs -use-the-force-luke=notray -Z /dev/sr0 -f -iso-level 3 -D -R -J -joliet-long -V "pburn_project" -p root -publisher "Pburn" -exclude-list /root/.pburn/tmp/exclude -graft-points -path-list=/root/.pburn/tmp/graft_points

###################################################
OUTPUT:
###################################################
Executing 'genisoimage -f -iso-level 3 -D -R -J -joliet-long -V pburn_project -p root -publisher Pburn -exclude-list /root/.pburn/tmp/exclude -graft-points -path-list=/root/.pburn/tmp/graft_points | builtin_dd of=/dev/sr0 obs=32k seek=0'
Warning: -follow-links does not always work correctly; be careful.
I: -input-charset not specified, using utf-8 (detected in locale settings)
0.96% done, estimate finish Fri Jul 26 12:35:33 2013
1.91% done, estimate finish Fri Jul 26 12:35:33 2013
2.86% done, estimate finish Fri Jul 26 12:35:33 2013
/dev/sr0: "Current Write Speed" is 1.0x1352KBps.
:-[ WRITE@LBA=0h failed with SK=5h/CANNOT WRITE MEDIUM - INCOMPATIBLE FORMAT]: Wrong medium type
Sad media is not formatted or unsupported.
Sad write failed: Wrong medium type
genisoimage: Broken pipe. cannot fwrite 32768*1
Back to top
View user's profile Send private message 
starhawk

Joined: 22 Nov 2010
Posts: 2755
Location: Everybody knows this is nowhere...

PostPosted: Fri 26 Jul 2013, 11:54    Post subject:  

Best to listen to Flash Wink he's our mod -- and he gets grumpy when people start multiple threads on the same topic...

This is the thread he was referring you to, in your original thread/post --> http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=714955#714955

You might want to post your issue there, and then you will probably want to ask Flash to close this thread and its twin in Beginner's Help, since they will be redundant at that point (not that this one isn't already...).

Just a polite suggestion. Good luck with your issue!

_________________
Loving X-Slacko 1.1! Get the PetGet patch on pg8; it's important.
Next system will be an HP MOCA-AR + Core2Duo in an innovative case... if I ever get off my butt and build it Razz
Back to top
View user's profile Send private message 
Omega


Joined: 12 Jun 2013
Posts: 37
Location: Germany

PostPosted: Fri 26 Jul 2013, 12:13    Post subject:  

Sorry. I accidentaly posted in the wrong thread and I'm not able to delete my own posts.

So, since I don't want to triple-post, I better leave it like that for now.
Back to top
View user's profile Send private message 
Semme

Joined: 07 Aug 2011
Posts: 3532
Location: World_Hub

PostPosted: Fri 26 Jul 2013, 15:19    Post subject:  

If you try'n mount those saves do they say they're in use? If this is the case, attempt the burn while under a live boot. This, or try'n blank the dvd before proceeding to burn, see if it makes any difference..
Back to top
View user's profile Send private message 
Flash
Official Dog Handler


Joined: 04 May 2005
Posts: 10927
Location: Arizona USA

PostPosted: Fri 26 Jul 2013, 15:30    Post subject:  

Omega, go ahead and post in the Pburn thread, I'll lock the other two.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [5 Posts]  
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0574s ][ Queries: 11 (0.0049s) ][ GZIP on ]