Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 25 Oct 2014, 06:32
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Printers
Lexmark z645 puppy 525
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Author Message
linuxnovo

Joined: 21 Sep 2009
Posts: 27

PostPosted: Fri 28 Feb 2014, 09:27    Post_subject:  Lexmark z645 puppy 525
Sub_title: puppy 525 works then does not with Lexmark z645
 

I installed puppy 525 sometime ago and got my Lexmark z645 to work on it. It
worked quite well. The installed puppy (FULL) on the hard drive crashed. For
some reason I can not get the printer to work with Live CD or reinstalled puppy 525. I had a multiboot system and copied the full "cups" directory from the
old system into the new system without it working.

So I am back to scratch on this, has anyone been successful getting this thing to run. It was so simple the first time....just used the cups setup. Any help
any where? There are no Linux drivers from Lexmark site. Thanks
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Printers
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0411s ][ Queries: 11 (0.0110s) ][ GZIP on ]