Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sun 15 Sep 2019, 15:56
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
2 issues with Slacko Puppy 5.7
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
Greg1956

Joined: 18 Mar 2015
Posts: 8

PostPosted: Wed 18 Mar 2015, 20:54    Post subject:  2 issues with Slacko Puppy 5.7
Subject description: Grub installer and DLink PCIMIA card
 

Hi all,

I noticed when I did a clean install of Slacko Puppy 5.7, then the Grub install.
I found that it did not copy over vmlinux to the boot folder, hence I had Error 15s.

As a noobie, it could just be me but it happened 4 times, yes I have done 5 installs before I found the solution.

Also my D-Link DWL-g630 pcimia card which worked in Slacko Puppy 5.4 whilst recognised will not activate wlan0

It identifies as using driver rt61pci and description as Ralink RT61 PCI PCIMIA Wireless Lan driver, and thats as far as I can get

thanks
Greg
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0378s ][ Queries: 11 (0.0201s) ][ GZIP on ]